Bella Hadid je postala nova Saint Laurent devojka – i lice Fall 24 kampanje
Bella Hadid je postala nova Saint Laurent devojka – i lice Fall 24 kampanje

Bella Hadid je postala nova Saint Laurent devojka – i lice Fall 24 kampanje

Obožavamo trendove, shopping vodiče koji diriguju boju sezone ali i siluete pod must-have kategorijom. Međutim, čini se da nove kampanje izazivaju možda i najveću grmljavinu na modnom nebu. Bila to Scarlett Johansson za Pardu ili Gigi Hadid i Miu Miu, znamo da će se o svim ovim izdanjima pričati. Kako sestre Hadid predstavljaju jedne od najobožvanijih manekenki, ovog puta u fokus stavili smo princezu ljudskih srca 21. veka – Bellu.

Bella Hadid postala je nova Saint Laurent devojka, predstavljajući zaštitno lice kampanje za Fall 24 kolekciju, te donosimo sve o saradnji koju smo priželjkivali.

Previously with Vaccarello ( & Bella Hadid)


Naime, ovo nije prvi pit da su Anthony Vaccarello, kreativni direktor francuske etikete, i Bella Hadid ujedinili snage. Saint Laurent, pored brojnih filmova iz svoje produkcije, na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu potpisao je haljinu iz kolekcije za zimu 2024. koju je Bella Hadid nosila na crvenom tepihu. Bežkasta haljina istakla je figuru poznate manekenke, a laskanja koja su preplavila internet nakon ove kompozicije, možda su bila jedan od razloga za dalju saradnju.

U samoj žiži Nedelje muške mode, Vaccarello na (modni) meni servirao je kampanju o kojoj ćemo, čini se, godinama pričati. Saint Laurent je remek-delo, seksepil, korenje ready-to-wear kategorije kao i all time klasik koji poseduje chic kombinaciju za svaku priliku. Saint Laurent je odvažan ali i senzualan – umetnost koja provocira, neki bi rekli. Baš ta vanvremenska umetnost koja pleni i očarava, kreirala je Men’s Winter 24 kampanju. Fotografisana od strane Glena Luchforda, čini kompoziciju koju želimo uramiti.

Saint Laurent girls are the coolest


Bella Hadid pridružila se cool grupi modnih devojaka. One su misteriozne, seksi, odvažne i nose odela s najoštrijim naramenicama, koje ne izlaze iz mode. Saint Laurent devojke su bez ikakvog truda, jedne od najikoničnijih persona u prostoriji. Ovaj modni klan čine Hailey Bieber, Zoe Krawitz, Anja Rubik, a sada i poznata manekenka. Saint Laurent muze su devojke u čijoj koži (i odeći) svi želimo sa budemo, a sada ovaj tim broji još jednu članicu.

U kampanji za jesen 24, Bella pozirala je u beloj Saint Laurent haljini s prepoznatljivim kaišem. A mi ne sumnjamo da je ovo samo početak jedne blistave saradnje.

Učitati još
Zatvori