Ako ste ljubitelji vintage & second hand komada, ovaj pop-up u Beogradu bi trebalo da posetite
Ako ste ljubitelji vintage & second hand komada, ovaj pop-up u Beogradu bi trebalo da posetite

Ako ste ljubitelji vintage & second hand komada, ovaj pop-up u Beogradu bi trebalo da posetite

Vikend je stvoren za odmor i relaksaciju, ali i za različite aktivnosti kojima ćete ispunite slobodne dane. Stoga njega možete da upotpunite različitim hobijima, ali i tako što ćete provesti vreme van kuće. Sa obzirom na to da vremenska prognoza najavljuje visoke temperature, preostaje vam samo da na vreme popunite svoj weekend raspored. Ipak, ako ste modni entuzijasti i ljubitelji vintage & second hand koncepta, Cleanoutclothes organizuje pop-up koji definitivno ne želite da propustite. On u istu rečenicu stavlja pojmove kao što su Beograd, vintage, pop-up i leto. Razlog za to je vrlo jednostavan – upravo na ovom mestu pronaći ćete ultimativne letnje komade koji su vam sigurno već dugo na wish listi.

/ Beograd: Vintage pop-up market koji krije autentične komade

It’s official: Vintage & retro su ponovo u modi. I u to smo se uverili već bezbroj puta. Stoga nije nimalo začuđujuće da su se vintage majice ove letnje sezone izdvojile kao jedan od dominantnih trendova. Vintage & retro majice, ali i brojne druge pažljivo odabrane komade, moći ćete da pronađete i kupite na Cleanoutclothes pop-up rasprodaji. Takođe, ovde ćete pronaći i kolekciju od preko 60 najnežnijih vintage spavaćica i slip haljina.

Uz garderobu, na pop-up rasprodaji biće i svilenih kravata, kao i različitih marami i drugih aksesoara u koje ćete se sigurno zaljubiti već na prvi pogled. Pored toga, uz Cleanoutclothes ponudu ovde će vas čekati i nekoliko letnjih noviteta iz Pletemo ponude. Njihovi komadi idealni su za sve one koji vole unikatne komade, a koji istovremeno žele da podrže male biznise.

Iako smo nedavno zaključili da Jacob Elordi poseduje kolekciju torbi koju želimo, sada smo uvereni da isto to možemo da kažemo i za Cleanoutclothes pop-up. Na njemu ćete moći da pronađete na desetine vintage torbica koje će sigurno postati vaš IT komad, odnosno zaštitni znak ove letnje sezone. Svaka od njih pažljivo je odabrana, a to je jasno već nakon kratkog prelistavanja fotografija ovih aksesoara koji se istovremeno mogu pronaći i na Instagram profilu Cleanoutclothes vintage & second hand shop-a.

/ V I N T A G E .

Dakle, rešenje weekend jednačine je jednostavno. Ukoliko prvi julski vikend planirate da provedete u Beogradu, na Cleanoutclothes pop-up marketu ćete u nedelju pronaći šarenu, laganu i raznosvrsnu kolekciju u kojoj će za svakoga biti ponešto. Lokacija je Ljubimac, odnosno Cetinjska 15. Pop-up market će trajati od 14 do 20 časova.

Učitati još
Zatvori