Bikini Bliss by A’MARIE: Stigla je nova kolekcija najpoželjnijih kupaćih kostima sezone
Bikini Bliss by A’MARIE: Stigla je nova kolekcija najpoželjnijih kupaćih kostima sezone

Bikini Bliss by A’MARIE: Stigla je nova kolekcija najpoželjnijih kupaćih kostima sezone

Zakoračite u bezbrižno leto s novom ekskluzivnom kolekcijom kupaćih kostima brenda A’MARIE [ @amarie_official ] koja nakon prolećne kolekcije u boji peska i vanile donosi modele kupaćih kostima u „it“ bojama leta koje želimo u svom putnom koferu. Limitirana edicija pod nazivom Bikini Bliss, spaja vrhunsku modu i održivost, izrađena je većinom od reciklirane ECONYL® tkanine i nastavlja odgovornu tradiciju brenda. Svaki komad nosi odjek dugovečnosti, trajnosti i radosti koja proizlazi iz stvaranja i izrade.

A'MARIE kupaći kostimi

Bikini Bliss.

Bikini Bliss kolekcija donosi raskošnu paletu boja, uključujući karamelu, ljubičastu, limetu, zelenu, crnu i belu. Svaka boja priča svoju priču i unosi dašak luksuza u vaš svakodnevni stil. Gde završava kupaći kostim, a počinje dnevni outfit? Bikini Bliss kolekcija briše te granice svestranim stilovima koji se lako kombiniraju. Modeli su dizajnirani kako bi se međusobno savršeno uparili, omogućujući vam stvaranje jedinstvenih kombinacija prema vašim željama. A’MARIE kupaći kostimi ne samo da su ekološki osvešćeni, već i nose posebnu auru radosti njihovog kreiranja i stvaranja. Anamarija Brkić, poznata po svojim kodovima krojenja i mekanim, lepršavim materijalima, unosi svežinu i inovaciju u svaki model, prilagođavajući proporcije kako bi savršeno odgovarale trenutku u kojem živimo.

A'MARIE kupaći kostimi
A'MARIE kupaći kostimi
A'MARIE kupaći kostimi
A'MARIE kupaći kostimi

Zero waste

Bikini Bliss kolekcija je osmišljena s naglaskom na održivost i kvalitet. ECONYL® reciklirana tkanina pokazuje da se stil i ekološka osvešćenost mogu savršeno dopunjavati. Modeli su proizvedeni na zero waste način i pakovani u biorazgradivu, višenamensku ambalažu, što ih čini savršenim izborom za sve koji žele doprineti očuvanju okoline. Dizajnirani da istaknu vaše prirodne obline, A’MARIE kupaći kostimi pružaju optimalnu podršku i udobnost. Mekana završna obrada osigurava ugodan osećaj na koži, dok otpornost na hlor, kreme za sunčanje i ulja pruža dugotrajnost i besprekoran izgled sezonama. Bez obzira tražite li živopisni kupaći kostim ili klasične jednobojne varijante, Bikini Bliss kolekcija ima nešto za svakoga.

A'MARIE kupaći kostimi

Kolekcija pruža osećaj sofisticiranosti i bezvremenskog stila, čineći vas zvezdom svakog letnog dana i noći. Birajte između jednodelnih kupaćih kostima – elegantnog Yeva kupaćeg kostima ili najprodavanijeg i svima omiljenog Bonita kupaćeg kostima. Takođe, tu su gornji delovi poput Rone i Mile, koja je ukrašena dvobojnom mašnom kojom možete prilagođavati i menjati boje kostimu, a možete je sjajno nositi i kao top u kombinaciji s lepršavim pantalona ma od udobnog lana. Aya i Kira donje delove kupaćeg kostima krase ukrasne kopče, Yonu raskošni nabori i nisko sečenje koje fenomenalno naglašava figuru, a tu je i Letizija donji deo kupaćeg kostima s nezaobilaznim visokim strukom s kojim ćete postići izuzetnu ženstvenost. Dodajte dašak elegancije svojim outfitima kreirajući sami savršeni izgled.

Pripremite se za leto s Bikini Bliss kolekcijom koja donosi spoj sofisticiranosti i održivosti u svaki vaš dan na plaži. Uživajte u kolekciji i osetite čaroliju leta! Kolekcija kupaćih kostima i modeli iz ovogodišnje kolekcije Bikini Bliss dostupni su na A’MARIE stranici i u A’MARIE butiku u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

A'MARIE kupaći kostimi
A'MARIE kupaći kostimi

Foto: Sanja Jagatić
Model: Karla Kirschner za VR models management
Šminka: Sonja Kvesić
Kosa: Salon Glamour
Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić
Asistent: Ema Kovačić
Lokacija: Privatna vila obitelji Mihić

 

Učitati još
Zatvori