Nova BLACK RAIN Gia kolekcija must-have košulja na Journal radaru
Nova BLACK RAIN Gia kolekcija must-have košulja na Journal radaru

Nova BLACK RAIN Gia kolekcija must-have
košulja na Journal radaru

Koliko je teško pronaći idealan komad garderobe – najbolje znaju modni stilisti. Oni su uvek prvi na crti bojnog modnog polja i tačno znaju šta nedostaje za dobar outfit. Vođena ličnim iskustvom – stilistkinja, dizajnerka i devojka čiji stil volimo, Vesna Stanković, znala je koliko je teško pronaći idealan model predimenzionirane letnje košulje. Iako zvuči jednostavno, zapravo nije. Košulja da bi bila dobra mora biti perfektno modelirana i napravljena od savršenih laganih materija koji su prijatni za nošenje i lako se održavaju.

Vođena time, kao co-owner domaćeg brenda BLACK RAIN dizajnirala je IT košulju koja je ubrzo postala modni statement. Tako se brend BLACK RAIN etablirao kao brend koji proizvodi predimenzionirane pamučne i lanene ženske košulje visokog kvaliteta, a savršenog kroja. Ove sezone, BLACK RAIN odlazi korak dalje i donosi pojačanje u vidu nove limited edition Gia modne kolekcije.

Limided edition

Limited edition Gia modna kolekcija košulja takođe je izrađena od najfinijih prirodnih materijala, kao sto su lan i pamuk i najkvalitetnija viskoza, ali drugačijeg kroja. Oversized modeli košulja sada su dopunjeni košuljama koje ističu struk a ostaju oversize u predelu ramena zbog čega pristaju svim tipovima građe. Klasične mažetne sada dolaze u extra long varijanti i mogu se nositi na tri načina načina – raskopčane i puštene da slobodno padaju pružajući nonšalantan izgled outfitu, zakopčane tako da daju volumen u predelu ramena ili zakopčane i presavijene na pola poput klasičnih modela.

BLACK RAIN Gia
BLACK RAIN Gia
BLACK RAIN Gia

Buy less. Choose well.

Ultimativna je parola beogradskog modnog brenda BLACK RAIN i kolekcije Gia koja ne samo da promoviše ekološku svest, već naglašava i bezvremenski stil i visokokvalitetnu izradu. Prirodni materijali poseduju prirodnu privlačnost koju sintetički materijali često nemaju. Lan, sa svojom prozračnošću, mekoćom i izdržljivošću, već vekovima je omiljen izbor za odeću. Gia prepoznaje neospornu privlačnost ovog materijala i koristi sve njegove prednosti. Isto kao i prednosti neodoljivog pamuka i viskoze. Modna linija Gia predstavlja kolekciju košulja koje pružaju udobnost, funkcionalnost i osećaj povezanosti sa prirodom.

Dok trendovi mode dolaze i prolaze, Gia se ističe naglaskom na bezvremenski stil. Jer, veruje u stvaranje odeće koja prevazilazi sezone i ostaje relevantna godinama. Gia kosulje odišu klasičnim dizajnom, čistim linijama i svestranim siluetama, što im omogućava da se besprekorno uklapaju u svaki stil. Fokusirajući se na trajni stil umesto prolaznih trendova, Gia podstiče potrošače da usvoje održiviji i svestan pristup svom ličnom stilu.

BLACK RAIN Gia
BLACK RAIN Gia
BLACK RAIN Gia
BLACK RAIN Gia

If you like it wear it

Gia se ne zaustavlja samo na kreiranju mode za žene, već pažljivo kreira liniju košulja čiji su krojevi prilagođeni i muškarcima. Važno je napomenuti da je cela Gia kolekcija limitirana. Ova odluka osigurava ekskluzivnost svakog komada i naglašava posebnost koju Gia donosi na modnu scenu. Kao rezultat toga, nošenje Gia košulje, za oba pola, postaje ne samo izraz ličnog stila već i ulaznica u ekskluzivno modno iskustvo.

BLACK RAIN Gia
BLACK RAIN Gia

Foto: Sunčica Zurković @suncicazurkovic

Učitati još
Zatvori