Carlos Alcaraz x Louis Vuitton: Pobeda putuje u LV koferima
Carlos Alcaraz x Louis Vuitton: Pobeda putuje u LV koferima

Carlos Alcaraz x Louis Vuitton:
Pobeda putuje u LV koferima

The man of the moment

Ako je sudeći po dosadašnjim pobedama, ovo je zasigurno njegova godina. Carlos Alcaraz niže uspeh za uspehom, forma mu je na vrhuncu a unosni ugovori stižu kao na traci.

Već smo posali o potencijalnom desetogodišnjem ugovoru koji mladi teniser treba da potpiše sa sportskim gigantom Nike, a već su stigle i javne čestitke od trenuthih partnera iz modne kuće Louis Vuitton.

Nakon nedavne pobede na teniskom turniru Wimbledon postalo je jasno da njegovi dosadašnji uspesi nisu samo splet pukih slučajnosti. Takođe, vrlo je jasno da su brendovi spremni da u budućnodti ulažu mnogo novca u saradnju sa španskim teniserom.

Pobeda putuje u LV koferima

Kako je Carlos snimio seriju fotografija kao zaštitno lice za aktuelnu LV spring/summer ‘24 kolekciju, nakon njegove pobede marketing tim rešio je da mu posveti čak tri Instagram objave i čestita mu na velikom trijumfu. Ovo je, takođe, bio način da nas podsete da su njihovi brend ambasadori pobednici.

Imidž brenda vezuje se za hrabrost, mladost i pobednički duh a čelnici modne kuće Louis Vuitton prave svojevrsni reminder o svojim dobrim izborima. Karijera koja ide uzlaznom putanjom garancija je za nove unosne ugovore, te smatramo da će saradnja između Carlosa i Louis Vuittona biti zasigurno nastavljena. Good for them. 

Alcaraz i Nadal / tandem za Olimpijske igre ‘24

Prošlost i budućnost španskog tenisa udružiće svoje snage na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu. Dva miljenika belog sporta predstavljaće boje Španije u muškom dublu, a zajednički treninzi su uveliko u toku.

Najveće svetsko sportsko takmičenje počinje za samo tri dana i – odbrojavanje može da počne.

Foto: Profimedia / IMAGO / Instagram / @louisvuitton / @carlitosalcarazz

Učitati još
Zatvori