Charli XCX, Christina Aguilera i Barbie Ferreira imaju istog stilistu – ko je Chris Horan?
Charli XCX, Christina Aguilera i Barbie Ferreira imaju istog stilistu – ko je Chris Horan?

Charli XCX, Christina Aguilera i Barbie Ferreira imaju istog stilistu – ko je Chris Horan?

Bez obzira na to u kojoj grani delate, kada je entertainment industrija u pitanju imidž je oduvek bio podjednako važan kao i talenat. Menadžeri, kreativni direktori i stilisti čine tim koji ima isti cilj – da vizuelno oblikuje mladu zvezdu ili nadogradi one koje su već uspešne. Neretko na Journalu delimo rad kreativaca koji stoje iza lookova koje čuvamo u saved folderima, bili oni streetstyle ili red carpet.

Kao i u svakoj, i u ovoj industriji se dešavaju veliki transferi. Nedavno smo ispratili kako su Dua Lipa i njen dugogodišnji stilista Lorenzo Posocco prekinuli saradnju, a njega je zamenio Rihannin stilista Jahleel Weaver. Sa druge strane, pevačica sa Barbadosa dala je novu šansu svom starom saradniku Melu Ottenbergu.

Bez obzira na količinu talenta i konekcija, u ovom poslu jako je važno da se pre svega – poklope energije. Kako je Charli XCX novim albumom BRAT obeležila početak leta, a Christina Aguilera odradila veliki comeback – vreme je da vas upoznamo sa njihovim stilistom.

Ko je Chris Horan?

Ovaj talentovani stilista baziran je u Los Anđelesu, a reprezentuje ga The Wall Group. Pored toga što je radio mnoge naslovnice magazina sa A list selebritijima, u međuvremu je uspeo da zavredi poverenje njih nekoliko i – postane njihov zvanični stilista.

Njemu možemo da zahvalimo za fantastičan rebranding koji je doživela britanska pevačica Charli XCX, koja je preko noći osnovala cool girls club. Za magazin Nylon Chris je izjavio da je za njen spot “360” pripremio čak 18 štendera punih dizajnerske garderobe. Takođe, on ne krije da voli da krši modna pravila, te je Charli na teniski turnir Wimbledon poslao u čipkanoj crnoj haljini i dokolenicama u istoj boji.

Christina Aguilera je u poslednjih godinu dana doživeli svojevrsni industrijski revival, a za njen celokupni imidž zadužen je upravo Chris Horan. Njena modna izdanja su u skladu sa svetskim trendovima, dok su i dalje X Tina coded. 

Među njegovim stalnim klijentima je i glumica Barbie Ferreira, a kroz snimanja za naslovnice njegovi klijenti bili su i mega popularni izvođači – Rosalía i Troye Sivan.

Chrisove žene su uvek buntovne, seksi i malo sci-fi coded. Njegova popularnost raste iz dana u dan, što znači da je sve traženiji u zahtevnim celebrity krugovima. Sa velikom pažnjom pratimo njegov razvoj i (kada za to dođe vreme) pišemo mini update. Do tad, uživajte u njegovom (dosadašnjem) radu.

Učitati još
Zatvori