Comma x Marija Kilibarda: Nova kolekcija predstavlja pet sofisticiranih outfita
Comma x Marija Kilibarda: Nova kolekcija predstavlja pet sofisticiranih outfita

Comma x Marija Kilibarda: Nova kolekcija
predstavlja pet sofisticiranih outfita

Comma x Marija Kilibarda kolekcija predstavlja pet sofisticiranih outfita. Poznata srpska televizijska voditeljka, Marija Kilibarda, ponosno najavljuje svoje partnerstvo sa prestižnim modnim brendom Comma. Ova saradnja predstavlja spoj vrhunskog stila i prefinjene elegancije, što savršeno oslikava ličnost i estetiku Marije Kilibarde.

marija kilibarda comma
marija kilibarda comma
marija kilibarda comma 3
marija kilibarda comma 4

Comma x Marija Kilibarda – kolekcija koja odiše ženstvenom estetikom

Marija Kilibarda, prepoznatljiva po svom izvanrednom ukusu i sofisticiranom stilu, pridružuje se brendu Comma kako bi promovisala njihovu najnoviju kolekciju. Comma x Marija Kilibarda kolekcija donosi svežinu i modernost u svakodnevne odevne kombinacije, naglašavajući ženstvenost i samopouzdanje.

Brend Comma je sinonim za savremenu eleganciju i sofisticiranost. Nedavna kolekcija, inspirisana safarijem, ima esencijalne odevne komade za leto. Sa inspiracijom crpljenom neizmernom lepotom i divljinom Severne Amerike nastala je trendy kolekcija. Ipak, ona je i timeless, puna klasičnih komada koje ćete voleti i nositi godinama. Takva je i nova kolekcija, nastala u kolaboraciji sa slavnom voditeljkom.

marija kilibarda comma 5
marija kilibarda comma 7

Vesele boje

Nova kolekcija želi da inspiriše sve žene da se osećaju samouvereno i prefinjeno u svakom trenutku. Pet sofisticiranih Comma outfita Marije Kilibarde možete nositi tokom cele godine. Odličan su izbor za različite prilike, a povezuju ih vrhunski krojevi, prijatni materijali i vedre, trendi boje. Svakako, kolekcije brenda Comma namenjene su modernim ženama koje cene kvalitet, stil i funkcionalnost.

comma marija kilibarda kolekcija
comma marija kilibarda kolekcija

Foto: PR

Učitati još
Zatvori