Couture Week: Kendall Jenner i Bad Bunny u kolor koordinisanim autfitima
Couture Week: Kendall Jenner i Bad Bunny u kolor koordinisanim autfitima

Couture Week: Kendall Jenner i Bad Bunny u
kolor koordinisanim autfitima

Matching outfits alert!

Kendall Jenner i Bad Bunny su par koji neguje on again/off again vezu, a kako su trenutno oboje u Parizu povodom Nedelje visoke mode – malo romantike nije na odmet.

Njihovi stilisti su veoma sinhronizovani i rade po zadatku – matching outfits all week long. Kod visoko profilisanih veza svaka paparazzo slika doprinosi većoj popularnosti samog para. Javnost iz nekog razloga obožava ovaj match, za koji smo (i dalje) sigurni da je (inicijalni) produkt Kris Jenner marketinga.

Kendall jenner I bad bunny

U modnoj sinhronizaciji

Ovaj celebrity par privlači pažnju gde god da se pojavi, a dok ruku pod ruku šetaju svetskim metropolama njihova lica krase naslovne strane najprestižnijih modnih magazina.

Ovog leta, nakon par meseci razdvojenosti, rešili su da (javno) obnove svoju vezu i, uz to, usklade svoje autfite. Nedelja visoke mode u Parizu i dalje traje, a Kendall Jenner i Bad Bunny skoro svuda idu zajedno. Čak i na večere sa njenim prijateljima. Oboje su poslovno došli u Pariz, baš kao i Rihanna i Asap Rocky, ali to ih nije sprečilo da u svojim rasporedima pronađu vremena za romantičan obilazak grada i sve to u – matching autfitima, naravno. Jedne večeri pojavili su se u total black kombinacijama, dok su dan ranije nosili istu nijansu asfalt sive. Dok njihovi stilisti imaju pune ruke posla da ih usklade oni se trude da iskoriste svaki trenutak zajedno.

Kendall jenner I bad bunny

Zašto su Kendall Jenner i Bad Bunny power couple?

Supermodel i svetska muzička zvezda imaju ugovore sa raznim modnim kućama, a prošle godine su zajedno, kao par, odradili kampanju za Gucci. Njih dvoje, kada saberu svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, zajedno broje 330 miliona što je za bilo kakvu vrstu marketinga match made in heaven. Viralnost njihovih fotografija i svega što (skriveno ili otvoreno) promovišu je ogromna, a uticaj koji imaju na svoju following bazu skoro nemerljiv sa ostatkom industrije.

Ova veza je oboma isplativa, a ako je prava ljubav u pitanju – spojili su lepo i korisno. Good for them!

Foto: Profimedia, Instagram / @gucci

Učitati još
Zatvori