Kaubojke se nose, ali da li biste nosili Crocs kaubojke?
Kaubojke se nose, ali da li biste nosili Crocs kaubojke?

Kaubojke se nose, ali da li biste
nosili Crocs kaubojke?

Da se ovog proleća – pardon, ove jeseni godine nose kaubojke, jasno je i pticama na grani, i nama koji neprestano listamo Instagram u potrazi sa modnom inspiracijom. Koji god autfit da primetimo, kaubojske čizme su tu da upotpune čitav spoj. Ako nisu kaubojke – onda su to Crocs papuče. Sa platformom ili bez nje, sa dodatnim ukrasima ili bez njih, gumene klompe ovog su leta verovatno bile jedina prava konkurancija pomenutnom modelu čizmi. Zato – kreativni tim brenda Crocs nije časio časa i pronašao je način da preuzme prvo mesto – tako što će lansirati gumene kaubojke u prepoznatljivom dizajnu.

Iako zvuči (i izgleda) kao prvoaprilska šala – nije. Crne Crocs kaubojke najavljene su na Instagram profilu brenda, a postaće realnost 23. oktobra, kada počinje zvanična prodaja. Spoj dva naizgled nespojiva stila – i epohe – sada je ipak postao moguć. Duh 1800-ih oživljen je kroz prepoznatljiv dizajn gornjeg dela čizme, pa tako možemo uočiti detalje koji nalikuju uobičajnim kaubojkama, poput štepanih šara i siluete. Ipak, donji deo čizme je as 2020s as it gets – pa tako umesto špicastog đona i pete, tu su zaobljene gumene ivice i rupice, kako biste ukrasili svoje kaubojke aksesoarima.

Drugim rečima, ukoliko želite da nabavite samo jedan komad ove jeseni tako da bude u skladu sa svakim trendom, onda su to – razume se – Crocs kaubojke.

Učitati još
Zatvori