Da li je ovo znak da Riccardo Tisci konačno stiže u Versace?
Da li je ovo znak da Riccardo Tisci konačno stiže u Versace?

Da li je ovo znak da Riccardo Tisci
konačno stiže u Versace?

Rumors, rumors, rumors…

Osećamo izvestan déjà vu iz 2017. godine kada se modnom industrijom širila informacija da Riccardo Tisci napušta Givenchy i prelazi u – Versace. Ovo bi u fudbalskom svetu značilo prelazak iz PSG-a u Milano, dakle svojevreni transfer godine. Međutim, nije se desio.

Italijanski dizajner je naredne godine prešao iz Pariza za London, na mesto kreativnog direktora modne kuće Burberry, na kojem je bio sve do prošle godine. U 2023. godini zamenio ga je Daniel Lee, a Riccardo je od onda slobodan (modni) strelac. Da li je vreme za povratak kući?

I’m coming home?

Riccardo potiče sa tla Italije, a u svojoj zavidnoj karijeri radio je kako za francusku, tako i za britansku modnu kuću – da li je vreme za povratak korenima?

Kako dizajner u ovoj godini slavi 50. rođendan, povratak kući bio bi svojevrsna nagrada za ovaj jubilej. A zašto mislimo da se to uskoro dešava?

Naime, ovaj modni virtuoz praznike je proveo u Kolumbiji, a na svoj Instagram feed okačio je niz fotografija. Jedna nam je posebno privukla pažnju, a na njoj se nalazi kočija koja nosi Versace logo. Dizajner je na njoj tagovao kako Donatellu, tako i Versace profil, a ona mu je ostavila komentar ispod objave. Da li je ovo samo slučajnost i omaž italijanskoj modnoj kući ili hint da se nešto bitno dešava u bliskoj budućnosti? Saznaćemo uskoro!

Riccardo tisci
@riccardotisci17

Prijateljstvo sa top modelima

Riccardo je oduvek bio miljenik modela, a sa nekim manekenkama postao je i blizak prijatelj. Njegova najbolja drugarica, sa kojom se viđa na svim kontinentima, je Irina Shayk, a ovaj BFF duo zajedno obilazi modna dešavanja širom sveta.

Pored Irine tu je i britanska manekenka Stella Maxwell, sa kojom je dizajner takođe nerazdvojan, a Gigi Hadid i Kendall Jenner nikada nisu krile oduševljenje u njegovom prisustvu. Sve one uveliko rade Versace revije, da li je vreme za jedan fashion reunion?

Riccardo Tisci
Riccardo Tisci & Irina Shayk

Foto: Profimedia, Instagram / @riccardotisci17

Učitati još
Zatvori