007 is in the (fashion) building: Daniel Craig je lice Loewe Fall Winter 2024 men’s kampanje
007 is in the (fashion) building: Daniel Craig je lice Loewe Fall Winter 2024 men’s kampanje

007 is in the (fashion) building: Daniel Craig je lice Loewe Fall Winter 2024 men’s kampanje

Dok neke svi putevi vode u Rim naši su definitivno vođeni Loewe potpisom. Nakon brojnih modnih noviteta, uključujući proglašenje novog ambasadora Louis Vuitton brenda kao i Saint Laurent kampanje kao je poslužila kao najava nove SL Editions knjige, Jonathan Anderson na čelu španske modne kuće poentirao je da je od čuvenog Tomato bag-a, čuvao ikonične džokere u rukavu.

Ovog puta, tajni Agent 007 došao je da izvidi situaciju na modnom podneblju. I to uz novu Fall Winter 2024 men’s kampanju. Daniel Craig, poznati glumac i čovek koji je u jednom trenutku bio proglašen najseksepilnijim muškarcem na svetu našao se u ulozi glavne zvezde nove Loewe kampanje. A mi vam donosimo sve detalje.

Jonathan Anderson knows the fashion game


Pre nego se osvrnemo na kampanju koja je u prvim časovima svog lansiranja zaludela internet, vreme je da pažnju posvetimo i čuvenom Jonathanu Andersonu. Uz čiji je rad i kreativnost Loewe pridobio epitet jednog od najobožavanijih brendova današnjice. Od Loewe Craft World-a koji je spojio modu i enterijer do ženske Fall Winter 2024 kolekcije inspirisane radovima Alberta Yorka, Johantan i njegov modni univerzum ne prestaju da nas očaravaju. Kinematografsko izdanje čija će on theme saga ući u istoriju, The Challangers, takođe izrodila se iz imaginacije pomenutog modnog genija.

Poznati dizajner nedavno je doktorirao na britanskom Univerzitetu Kreativnih Umetnosti. Te je ono čemu se trenutno radujemo njegova autorska knjiga povodom desetogodišnjice kreativnog vođstva u okvirima Loewe brenda.

James Bond is team Loewe


S obzirom na to da je najmoćnija žena u modni Anna Wintour izabrala Loewe na ovogodišnjoj Met Gali, potpuno je jasno otkud u ovom timu i Daniel Craige. Glumac mnogima poznat po svojoj ulozi u filmskoj sagi James Bond, bio je lice nove Fall Winter 2024 men’s kampanje. Od baggy farmerki do plitkih čizama koje trenduju – možemo reći da su Loewe stilske igre uz Daniela Craiga tim koji dobija.

Pored pomenute kampanje, Loewe selektovao je i glumicu Gretu Lee kao svoju novu globalnu brend ambasadorku.

Jonathan Anderson početkom godine selektovao Jamiea Dornana kao lice tada aktuelne kampanje. A sada i (modnog) James Bonda. Te se čini se da Loewe tim poseduje najseksepilniju mušku ekipu u industriji.

Učitati još
Zatvori