Kolaboracija godine: Diesel i Savage x Fenty komadi su sve što želimo
Kolaboracija godine: Diesel i Savage x Fenty komadi su sve što želimo

Kolaboracija godine: Diesel i Savage x
Fenty komadi su sve što želimo

Činjenicu da Rihanna radi sve osim pripremanja nove muzike, dokazuje i nova Savage x Fenty kolaboracija sa modnim brendom Diesel. Jasno je, stigla je saradnja godine, koju će na svoju listu želja staviti mnogi. A ista bila je pravo osveženje nakon mnogih kolekcija koje je Rihanna lansirala sama. Nakon veša u leopard printu, pastelnim bojama ali i reklame u kojoj se nalazi pevačicin izabranik A$AP Rocky, kolaboracija sa Dieselom definitivno jeste jedna od onih koja će pomenutom brendu priuštiti još jednu ciljnu grupu. Stoga, sve detalje ove saradnje donosimo u nastavku.

Collab of the year?


Modni trio godine koji čine Rihanna, Diesel i Savage x Fenty, predstavio je kolekciju koju smo isčekivali. Naravno, u fokusu se nalazi veš, koji je stvorio sinergiju ova dva brenda. Kada govorimo o Dieselu, jasno je da ovaj brend predstavlja izbor cool dece. Ovaj brend trenutno važi za sinonim dobrog street style odevanja. A to dokazuju statement komadi koje isti servira iz kolekcije u kolekciju. S druge strane, Savage x Fenty predstavlja brend koji je pokrenula poznata pevačica Rihanna, kako bi svim oblicima tela priuštila savršen seksi veš. Rihanna kroz sva svoja poslovanja šalje važnu poruku da smo svi jednaki, a uz novu Diesel kolaboraciju ćemo se definitivno osećati sexy & best dressed.

Cenovni rang komada iz pomenute kolaboracije proteže se u rasponu od 30 do 120 dolara. Od seksi haljina sa Diesel printom do setova veša koje smo odavno stavili na listu želja, slobodno možemo reći da je celokupna kolekcija Journal approved. Modeli pozirali su sa upečatljivim Diesel ogrlicama, koje su nas podsetile na one čuvene SEX Dolce & Gabbana choker-e koji su trendovali početkom 2000-tih. Kolekciju možete poručiti na oficijelnom sajtu poznatog brenda.

Pomenuta kolaboracija je definitivno ostavila utisak, te u nastavku donosimo naše favorite.

Journal favorites


 

Foto: Savage x Fenty / Promo / Instagram / @diesel, @savagexfenty /

Učitati još
Zatvori