Olivia Culpo podelila je slike sa ceremonije – otkrivamo koji dizajnerski dvojac je kreirao njenu venčanicu
Olivia Culpo podelila je slike sa ceremonije – otkrivamo koji dizajnerski dvojac je kreirao njenu venčanicu

Olivia Culpo podelila je slike sa ceremonije – otkrivamo koji dizajnerski dvojac je kreirao njenu venčanicu

It’s official – Olivia Culpo i Christian McCaffrey zvanično su venčani

Bivša Mis Universe i zvezda socijalnih mreža i njen sada već zvanični suprug, poznati NFL igrač, odlučili su se za dreamy venčanje na Rhode Islandu. Pored svih dostupnih lokacija na svetu manekenka je odlučila da se uda u svom rodnom kraju, na velikom imanju koje izlazi na okean.

Fotografije para od pre samo par dana, kada su dobili zvanične dozvole za ceremoniju, odisale su svojevrsnom retro estetikom pedesetih. Samo venčanje odigralo se u istom vizuelnom tonu, a mlada je želela klasičnu haljinu, koja ne otkriva apsolutno ništa. U pomoć joj je priskočio dizajnerski dvojac Dolce & Gabbana, a u nastavku teksta otkrivamo i samu haljinu.

It’s Dolce & Gabbana

Dizajnerski dvojac iz Italije poznat je po glamuroznim kreacijama, koje postaju deo uspomena najvećih holivudskih zvezda. Olivia Culpo je, uz pomoć svoje stilistkinje Jennifer Mazur, poverenje ukazala upravo njima.

Ekskluzivno za “Vogue Weddings” manekenka je izjavila da je od starta želela timeless haljinu, bez priklanjanja aktuelnim trendovima. Njen jedini input je bio: haljina mora da prati njenu figuru i simple beauty priču, i ne sme da se desi da je kreacija pojede. Ni u stilskom, ali ni u krojačkom smislu.

Providni veo sa bordurom od čipke zaokružio je ovu modnu priču, a haljina je odradila svoj inicijalni zadatak – a Royal Wedding vibe. Za kraj, decentni nakit došao je kao potvrda da je timeless estetika jedina stilska okosnica ovog venčanja.

Bajkovito venčanje u njenom rodnom kraju

Pisali smo o najavi ovog bajkovitog venčanja i osvrnuli se na činjenicu da je lokacija – pun pogodak. Mlada je, pored svih mogućnosti organizovanja venčanja na atraktivnim evropskim lokacijama,  ipak rešila da “sudbonosno da” izgovori u svom rodnom kraju.

Tipično američko imanje sa pogledom na okean, karakteristično za Istočnu obalu, bilo je njena želja od samog starta.

Par se venčao u lokalnoj crkvi u koju je Olivia išla još kao devojčica, da bi se ceremonija nastavila u hotelu Ocean House.

Foto: Instagram / @oliviaculpo

Učitati još
Zatvori