Flip-flops on top: Dolce&Gabbana X havaianas kolaboracija donosi japanke sezone
Flip-flops on top: Dolce&Gabbana X havaianas kolaboracija donosi japanke sezone

Flip-flops on top: Dolce&Gabbana X havaianas kolaboracija donosi japanke sezone

Obuća je cherry on top svakog autfita, posebno u letnjim mesecima kada nam je go-to kombinacija lepršava haljina i japanke. Zato, biramo japanke u svim prilikama, o čemu smo već pisali, ali sada u fokus stavljamo one sa zanimljivijim printom, kako bi naizgled jednostavan autift dobio notu elegancije.

Prvi put u istoriji modne industrije, ova dva brenda udružila su snage. Ova limited edition kolaboracija donosi signature Dolce&Gabbana printove i unmatched dizajn brenda havaianas.  Sa željom da kreiraju ultimativne aksesoare za leto 2024, nastala je kolekcija japanki koju dodajemo na wishlist-u.

Dolce&Gabbana X havaianas japanke privlače pažnju

Ekskluzivna kolaboracija donosi četiri printa japanki. Leopard, Zebra, Carreto Siciliano i Bue Mediteraneo su Dolce&Gabbana printovi na koje smo navikli, a sada oni krase i modele havaianas japanki. Dizajn je takođe malo drugačiji i prilagođen eleganciji i sofisticiranosti koja krasi Italijane. Klasičan gumeni kaiš, zamenjen je somotnim. havaianas logo je ostao na istom mestu uz dodatak D&G logoa na bisernom dugmetu. Pakovanje ističe nepogrešivu eleganciju italijanskog brenda. Japanke dolaze u mat kutijama sa metalik i zlatnim otiscima. Ovo naizgled luksuzno partnerstvo donosi nam modele affordable japanki za letnju sezonu, po redovnoj ceni u iznosu od 120 evra.

Japanke u modnoj industriji

Tokom godina japanke su se razvile od obuće namenjene isključivo za plažu ili neformalne prilike do modnog detalja prihvaćenog u različitim situacijama. Njihov dizajn je evoluirao od gumenih do elegantnijih i luksuznijih verzija. Svoj momenat slave su doživele tokom devedesetih i dve hiljaditih što je učvrstilo njihov status urbanog must-have dodatka. Poznate po svojoj udobnosti, ali i sofisticirantosti da upotpune svaki ležerni outfit, japanke su dospele u poziciju da uz pomoć savremenih trendova upotpunjuju bilo koji tip dnevnog ili večernjeg izgleda.

Do sada havaianas japanke su prošetale brojne poznate ličnosti poput Jennifer Aniston, Kaie Gerber, Kourtney Kardashian, Blake Lively i Miley Cyrus. Očekujemo da će se zbog ove kolaboracije još poznatih dama odlučiti da svoje odevne kombinacije začini parom japanki u prepoznatljivom dezenu.

Učitati još
Zatvori