Back to work? Isključivo uz Dolce & Gabbana x STABILO markere
Back to work? Isključivo uz Dolce & Gabbana x STABILO markere

Back to work? Isključivo uz Dolce &
Gabbana x STABILO markere

Savršeni poklon za modnu devojku ne postoji – Dolce & STABILO will stop you right there.

Savršeni poklon za sve modne corpo devojke stigao je iz laboratorije neočekivanog dvojca – Dolce & Gabbana i STABILO brenda. Odavno potegli smo temu vraćanja u kancelarije, kako novim modnim tako i beauty trendovima. Italijanska etiketa iznenadila je svojom vizijom za Proleće/Leto 2025 prezentovanoj na ovogodišnjoj Milanskoj nedelji mode, a sada svoje novitete, u bukvalnom smislu, podvukla je bojama STABILO markera. Sve detalje o ovoj interesantnoj saradnji otkrivamo u nastavku.

Dolce & Gabbana x STABILO


Ukoliko ste na virtuelnim platformama zapazili ogroman marker koji piše neon žutom bojom ulicama Milana, to je definitivno onaj koji će nam uskoro servirati STABILO i italijanska etiketa koja važi za imperativ seksepila. Stefano i Domenico definitivno su dvojac koji i te kako zna da napravi vrtoglave profite, ali i da nas natera da kliknemo check out u skopu svakog novog drop-a koji serviraju. Govorili mi o odevnim komadima, aksesoarima ili pak parfemu za pse – Dolce će nam šarmantno uzeti novac. Ova etiketa ne samo što predstavlja modnu imperiju, već poseduje i svoj kafić u Milanu, liniju za posuđe, parfeme i eneterijer, ali i onu koja se bavi negom naših kućnih ljubimaca.

Dolce & Gabbana sada odlučila je da postane sastavni deo naših kancelarijskih stolova, time što je najavila kolaboraciju sa brendom STABILO, čije markere favorizujemo.

Naime, markeri ostaće u signiture obliku, ali će sa jedne strane biti ispisani STABILO, a sa druge Dolce & Gabbana logom. Takođe, ovu kolekciju čine četri marketa u braon, crnoj i plavoj boji, čiji su glavi adut printovi na ambalaži. U ponudi biće markeri sa leopard, zebra, Cerreto i Mediterraneo printom. Ove šare uveliko su vezivane za italijanski brend, i na neki način predstavljaju njegov zaštitni znak.

 

Pop-up


Stanovnici Milana imali su prilike da posete Dolce & Gabbana x STABILO pop-up. Isti u fokus stavio je Ceretto print i preview celokupne kolekcije. U sklopu pop-up-a u ponudi bile su i sveske u gorepomenutim printovima.

Ova autentična kolaboracija biće dostupna od 1. oktobra na oficijalnim sajtovima Dolce & GabbanaSTABILO brendova, kao i u STABILO prodavnicama širom sveta. A mi ćemo definitivno biti jedni od onih koji će ih poručiti.

Foto: Instagram / @dolcegabbana, @stabilo /

Učitati još
Zatvori