Saint-Tropez bogatiji je za još jedan dizajnerski beach club – koji potpisuje Dolce&Gabbana
Saint-Tropez bogatiji je za još jedan dizajnerski beach club – koji potpisuje Dolce&Gabbana

Saint-Tropez bogatiji je za još jedan dizajnerski beach club – koji potpisuje Dolce&Gabbana

Svega par dana nakon zvaničnog početka letnje sezone, shvatili smo koja će to destinacija pridobiti epitet najomiljenije. Volimo Španiju, pa sa njom rame uz rame ide i Marbelja, Italija je večna kolevka hedonizma, dok ove godine zasigurno biramo Francusku rivijeru, specifično Saint-Tropez. Grad koji je svojim reljefom ujedinio luksuz, morske horizonte ali i izvrsnu hranu praćenu nezaboravnim provodom. Čini se da kao i u modnoj industriji, retko ko može nadmašiti francuze. A Dolce vita narativ ovom romantičnom gradu doneo je imperativ italijanskog seksepila – Dolce&Gabbana brend. Stoga, jasno nam je da je ove godine francuski biser bogatiji za još jedan beach club, koji definitivno stavljamo na svoju must visit listu.

Dolce&Gabbana knows how to make a beach club


Kao i svake sezone, ukrštanje modnih i gastro atrakcija privalači najviše pažnje. Jacquemus ostao je veran Saint-Tropezu kao i Louis Vuitton, te im se sada pridružio i Dolce. Italijanska modna kuća ove godine obradovala nas je sa čak tri pop-up-a. Kao odabrane destinacije istakli su se Marbelja, Portofino i Saint-Tropez, koji poseduju totalno drugačiju postavku. Portofino odlučio se za zelenu boju, u kombinaciji sa osvežavajućim belim tonovima a Marbelja za plavo-bele šare. Dok sada, u Saint-Tropezu, vodimo nešto drugačiju politiku.

Casa Amor (by Dolce)


Ne krijemo da je svaka destinacija protkana Dolce&Gabbana potpisom znatno atraktivnija. Ovog puta, italijanska etiketa odlučila je da svoj twist  predoči isto toliko znanom restoranu. Poznata gastro kolevka Saint-Tropeza, restoran Casa Amor, ovog puta svu svoju ljubav predočila je vibrantnim printovima koje zagovara Dolce&Gabbana.

Iako je Portofino u svoj fokus stavio zelenu boju, ovog puta to je definitivno bila narandžasta. Uz društvo crvene, bele, žute ali i kraljevsko plave tonove, Dolce&Gabbana transformisala je Casa Amor restoran kroz svoje prepoznatljive Carrertto sicilijanske šare.

Poznati restoran do sada predstavljao je sinergiju ljubavi prema uživanju, frantastočnoj kuhinji i specijalitetima, kao i italijanskom take-u na francuskoj obali. Sada, ova romantična rivijera svoju senzualnost komunicira kroz stilske igre poznate modne kuće, te ne sumnjamo da će se baš zbog ovog beach club-a, za popularnu destinaciju kupovati avionska karta više.

Pomenuti beach club možete posetiti do septembra ove godine.

Foto: Instagram /@casa_amor__, @dolcegabbana /

Učitati još
Zatvori