Dunja Jovanić u novoj SECOND SKIN by Seka kampanji je sve što nam je bilo potrebno pred kraj godine
Dunja Jovanić u novoj SECOND SKIN by Seka kampanji je sve što nam je bilo potrebno pred kraj godine

Dunja Jovanić u novoj SECOND SKIN by Seka kampanji je sve što nam je bilo potrebno pred kraj godine

Halo, modna policija? Imamo da prijavimo kampanju koja je izazvala opšte ludilo na lokalnoj modnoj sceni. Dunja Jovanić je novo lice brenda SECOND SKIN by Seka, a editorijal koji se upravo pojavio na društvenim mrežama je sve što nam je bilo potrebno kako bismo u besprekornom stilu zatvorili ovu (modnu) godinu. Ukoliko ste posumnjali u nedostatak vizije domaćih umetnika, nova (a reklo bi se i svaka do sada) kampanja brenda SECOND SKIN by Seka dokazuje suprotno.

dunja jovanić

Stil i brzina su vodeće komponetne, a upravo tim pojmovima sumiramo dešavanja ne samo na lokalnoj već i na svetskoj modnoj sceni koja je u protekloj godini bila u znaku povratka starih ideologija izraženog stila i implementiranja filozofije motosportova čija je vizuelna manifestacija značajno popularizovana ove sezone.

dunja jovanić

Kako je SECOND SKIN by Seka postala ultimativna etiketa IT devojaka

First things first, da bi brend dobio status cool girl estetike neophodno je da zavirimo u garderober idejnog tvorca (u našem slučaju tvorkinje) kako bismo jasno definisali uticaj domaće etikete. Osnivačica brenda SECOND SKIN by Seka je ni manje ni više nego Seka Alekić koja je u proteklim mesecima postala ultimativni modni mag pod kreativnom direkcijom Stanislava Zakića.

Svojevrsni rebranding i uspostavljanje novog, autentičnijeg vizuelnog identiteta, izgrađenog na najsavremenijim pravilima modne industrije, doveli su je na sam vrh fashion lestvice čineći je ultimativnom „cool girl“ predvodnicom na našim prostorima, a Seka nosi sve – od etiketa domaćih dizajnera, poput Sande Simone, pa do Ricka Owensa. Upravo zbog toga, vest o lansiranju njenog brenda prilično nas je obradovala, a jedna od favorita nam je bila upravo Ariel kolekcija.

dunja jovanić
dunja jovanić
dunja jovanić

Dunja Jovanić is a SECOND SKIN girl

Jedna od najpopularnijih domaćih influenserki na modnoj sceni je upravo Dunja Jovanić koja se pojavila kao protagonistkinja nove SECOND SKIN by Seka kampanje. Možemo slobodno da kažemo da je ovo svojevrsni sudar svetova koji je spojio gotovo nespojive modne ideologije formirajući idealnu simbiozu kojom zatvaramo ovu (modnu) godinu. Stil Dunje Jovanić opisali bismo kao izraz večite elegancije sa dozom savremene filozofije, dok se identitet brenda SECOND SKIN by Seka oslanja na pojmove oštrina, izazov i mračna ženstvenost.

Video: Aleksa Miletić

Učitati još
Zatvori