Hot, hotter, Elsa Hosk x Heavy Manners – kolaboracija koju smo dugo isčekivali
Hot, hotter, Elsa Hosk x Heavy Manners – kolaboracija koju smo dugo isčekivali

Hot, hotter, Elsa Hosk x Heavy Manners – kolaboracija koju smo dugo isčekivali

Ne znamo za vas ali mi znamo koje kupaće kostime biramo za leto 2024. U pitanju je brend Heavy Manners i njihova nova kolekcija koja je svetlost dana videla pre 72 časa, a kreirana je u sradnji sa body queen herselfElsa Hosk. Premda zvuči teško pored šarenkolike i rekli bismo prilično brojne ponude kupaćih kostima za predstojeće leto, ali u slučaju da moramo da se odlučimo za samo jedan brend, za brend leta kažiprst uperujemo u pravcu Heavy Manners. Kao po običaju, u prilogu ostavljamo niz digitalnih razglednica koje ovog puta nose prefiks the hottest i kojima ovaj Journal Gambit [ bez gledanja u kalendar ] javlja: sezona leta ’24 je oficijalno počela!

Heavy Manners summer gems.

Heavy Manners njujorški je brend osnovan od strane Lisa Caprio 2019. godine. Sam brend inspirisan je sanjarenjima i nostalgičnim uspomenama iz detinjstva, koje je Lisa prenela na svet mode kreirajući komade i kolekcije kupaćih kostima koji laskaju ženskom telu, čineći ih za nijansu slobodnijem i seksepilnijem. Zato ne čudi da se upravo ovaj brend nalazi na listi summer must haves naše omljene it devojke – Elsa Hosk godinama unazad,pa je tako sama kolaboracija predstavljala prirodan sled događaja u kojem ove sezone HM kupaće kostime nosimo na Elsa način.

 

Kolekcija sa Hosk potpisom servira nam jednostavne modele, ženstvene krojeve u svojstvu isticanja ženske figure i statement boje i materijale. Bilo da uživate u girly estetici ili igrate na ultimativni efortless sex[y] vibeElsa Hosk x HM is all you need for upcoming summer. S tim u vezi, nemojte posle da vam nismo prvi rekli, trendove postavljamo [ i pratimo ] samo onda kada su u skadu sa našim modnim stavovima i ideologijama, a slučaj Heavy Manners definitvno je jedan od tih.

Reday. Set. Go. Summer 2024 – we’re ready.

Učitati još
Zatvori