Elsa Hosk poručuje: Ovako izgleda skandinavsko leto
Elsa Hosk poručuje: Ovako izgleda skandinavsko leto

Elsa Hosk poručuje: Ovako
izgleda skandinavsko leto

Nobody does it like Elsa Hosk

Švedska manekenka Elsa Hosk prezentovala nam je novu kolekciju svog modnog brenda Helsa. Prvenstveno model, Elsa već godinama uspešno gradi karijeru modne influenserke. Instančan ukus doneo joj je skoro devet miliona pratilaca na Instagramu, te je rešila da pametno iskoristi svoj (fashion) uticaj.

Najveća podrška bila joj je prijateljica Raissa Gerona, koja je na CEO poziciji mega uspešne multibrend platforme Revolve. Upravo se na njihovom sajtu mogu kupiti komadi brenda Helsa, a mi vam u nastavku predstavljamo novu kolekciju koja nosi naziv “skandinavsko leto”.

Skandinavsko leto na Elsa način

Ovo je deseta mini kolekcija koju Elsa izbacuje za svoj brend, koji postoji nešto manje od dve godine. Ona je naglasila da su inspiracija za ovu kolekciju bila njena sećanja iz detinjstva, te je lokacija za snimanje bila Stolkhomski arhipelag.

Prelepi pejzaži poslužili su kao sjajan background za novu kolekciju, a Elsa je ujedno bila i model nove kampanje, što je do sada uvek i bila praksa. U novoj kolekciji pronašli smo dve idealne letnje haljine u svetlim nijansama, jednu savršenu crvenu i nosive summer setove. Manekenka je još jednom dokazala da je spoj istančanog ukusa i  komercijalnog aspekta poslovanja pobednički tim.

Nordijske zemlje kao sinonim za cool vibe

Ljudi koji potiču sa ovih podneblja nisu opterećeni modom, a uvek uspevaju da izgledaju cool. Lakoća sa kojom kombinuju stilove prosto je zarazna, a poznato je i da nisu fanovi previse jarkih boja i šarenih printova. Sve je poprilično simplificirano i sa merom, a udobnost je glavna okosnica svakog stajlinga.

Elsa sjajno uspeva da miksuje upravo tu estetiku i stilske trikove koje je pokupila dok je živela u Njujorku i (sada) Los Anđelesu. Njen brend se odlično kotira na modnom tržištu, a mi želimo (praktično) sve iz nove kolekcije.

Foto: Instagram / @hoskelsa / @helsastudio

Učitati još
Zatvori