Best dressed lista sa Emmy nagrada 2024: Da li je ovo bio crveni tepih identičnih kreacija?
Best dressed lista sa Emmy nagrada 2024: Da li je ovo bio crveni tepih identičnih kreacija?

Best dressed lista sa Emmy nagrada 2024: Da li je ovo bio crveni tepih identičnih kreacija?

15. septembra je održana 76. svečana dodela Emmy nagrada, priznanja koje slavi najbolja ostvarenja u svetu televizije. Međutim, pored brojnih filmskih nagrada, Emmy je poznat i po atraktivnom i luksuznom crvenom tepihu. Ove godine su Emmy crveni tepih krasile velike zvezde, a najglamuroznije kombinacije o kojima će se pričati danima, otkrivamo u nastavku.

Girls do it better

Na Emmy crvenom tepihu bilo je svega. Neke kreacije su evocirale blistavi glamur, druge su bile ukrašene upečatljivim perjem, a bilo je čak i onih sa nešto jednostavnijim dezenima i minimalističkim detaljima.

Serija Shogun ostvarila je najviše nominacija, a glumica Anna Sawai odlučila se za atraktivnu crvenu haljinu otvorenog dekoltea koja joj je savršeno pristajala. Kreaciju potpisuje Vera Wang.

Jennifer Aniston zablistala je u glamuroznoj bodycon kreaciji modnog genijalca Oscara de la Rentae.

Forest green look izabrala je Naomi Watts. Haljina je jednostavna, svilena i duga, ali priznajemo kako joj ova boja stoji.

Robert Downey Jr. odlučio se za klasično odelo, dok je Susan Downey zablistala u bordo kreaciji.

Anna Sawai
Jennifer Aniston
Naomi Watts
Robert Downey Jr. and Susan Downey

Pink takes the lead

Eiza Gonzalez i Rita Ora ušetale su na crveni tepih u gotovo identičnim kreacijama, dok se Meryl Streep takođe odlučila za matching bubblegum pink nijansu, a mi se pitamo je li tu bilo nekih in chat dogovaranja.

Eiza i Rita su izgledale su elegantno i graciozno noseći kreacije Tamare Ralph iz Fall/Winter 24 kolekcije, dok je Meryl večna profesionalka što se tiče kul red carpet kreacija, te je izabrala Alexander McQueen odelo.

Eiza Gonzalez
Rita Ora
Meryl Streep

Classy (& iconic)

Greta Lee odlučila se za belu haljinu inovativnog dizajna i opuštenog kroja, koju potpisuje Loewe. Fokus haljine je na šalu koji krasi dekolte, a čipkasti materijal dodaje šarmantnu notu celokupnoj kompoziciji.

Dakota Fanning celi svoji život hoda crvenim tepihom te je već magistrirala go to glamurozni stil. Zlatna haljina ukrašena je malim perlama, biserima i šljokicama, a potpisuje je Armani Privé.

Elizabeth Debicki izabrala je modnu klasiku, a to je upravo duga crna haljina iz Dior ateljea. Elizabeth definitivno kao svoju inspiraciju selektovala je princezu Dajanu, noseći kreaciju koja podseća na njene go to elegantne crne haljine na bratele.

Greta Lee
Dakota Fanning
Elizabeth Debicki

More looks we loved

Jeremy Allen White
Selena Gomez
Dan Levy

Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori