#fendisummer vol.2: Marbelja (opet) u Fendi printu
#fendisummer vol.2: Marbelja (opet) u Fendi printu

#fendisummer vol.2: Marbelja
(opet) u Fendi printu

Fendi loves Marbella. To objašnjava činjenica da je #fendisummer vol.2 na najlepšoj destinaciji u 2024. godini. Marbelja je i ove, kao i prošle godine, izabrana da predstavlja boje ultimativnog brenda. Pored toga što je otvoren pop-up butik u Puente Romano Resort-u i bar La Plaza je u žuto-belim tonovima brenda, saznajemo i da je nova kolekcija od rafije predstavljena upravo u ovom novootvorenom butiku.

Fendi takes over La Plaza

Fendi je preuzeo La Plaza bar u luksuznom Puente Romano resortu u Marbelji, transformišući ga u pravi Fendi raj. Uređen u prepoznatljivim bojama brenda, žutoj i beloj, bar odiše elegancijom i stilom. Svaki detalj, uključujući kafu i kolače sa Fendi logom, pažljivo je osmišljen kako bi posetiocima pružio jedinstveno iskustvo. Brojni influenseri su već imali priliku da ga posete, deleći svoje utiske na društvenim mrežama. La Plaza bar sada nije samo mesto za uživanje u finim pićima i poslasticama, već i destinacija koja reflektuje duh i estetiku Fendi brenda.

Fendi pop-up: Marbelja kao izabrana destinacija

Fendi je ovog meseca otvorio novi pop-up u Marbelji, donoseći luksuz i italijanski stil u popularno špansko letovalište. Ovaj ekskluzivni prostor, smešten je u srcu luksuzne destinacije, Puente Romano Resortu. Osmišljen je tako da prikaže najnovije kolekcije brenda, uključujući odeću, aksesoare i obuću. Dizajn butika reflektuje Fendi estetski potpis kroz elegantne i modernističke elemente, pružajući kupcima jedinstveno shopping iskustvo. Ovaj pop-up u Marbelji će biti otvoren samo tokom letnje sezone, nudeći poseban ugođaj i priliku za ljubitelje mode da uživaju u najnovijim trendovima na jedinstvenom mestu.

Fendi classics in Raphia

Fendi je u čast leta predstavio novu kolekciju proizvoda od rafije, koja uključuje dva modela torbi: Brown FF raffia crochet shopper i Brown FF raffia crochet shopper with pouch. Osim ovih elegantnih torbi, brend je lansirao i dve vrste papuča: Beige cotton fibre flatform slides i Beige cotton fibre slides. Ovi proizvodi idealno spajaju prirodne materijale i prepoznatljiv Fendi stil, donoseći sofisticiranost i letnju svežinu u svakodnevni izgled.

fendi bag fendisummer
fendi
fendi bag fendisummer
fendi
fendi shoes fendisummer
fendi
fendi shoes fendisummer
fendi
fendi raphia bags
Fendi
fendi raphia collection
fendi
Učitati još
Zatvori