Festival ULTRA Europe: Donosimo sve detalje ekskluzivne modne kolekcije koja slavi muziku i autentičnost
Festival ULTRA Europe: Donosimo sve detalje ekskluzivne modne kolekcije koja slavi muziku i autentičnost

Festival ULTRA Europe: Donosimo sve detalje ekskluzivne modne kolekcije koja slavi muziku i autentičnost

Vreme je za odabir modnih kombinacija u kojima će zasijati Ultranauti koji se spremaju za posebno rođendansko izdanje festivala ULTRA Europe. Osim vrhunske produkcije i muzičara, koji će tokom sedam dana nastupiti na brojnim scenama i lokacijama, festival ULTRA Europe će proslaviti i dekadu neverovatnih modnih trenutaka. Posetioci iz više od 120 zemalja spajaju svoje jedinstvene stilove, stvarajući šarenu tapiseriju kreativnosti i raznolikosti, a ULTRA Europe je zbog toga postala sinonim za inovativnu modu i lični izraz, te mesto gde svako može da bude ono što želi, slobodno izražavajući svoju individualnost.

Povodom jubilarnog izdanja predstavljena je ekskluzivna modna kolekcija ULTRA Europe koja odražava samu srž festivala – proslavu muzike, prijateljstva, zajedništva, mode i istinske autentičnosti. Donosimo sve detalje.

Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe

Šta donosi kolekcija?

Kolekcija futuristički spaja crne tonove s neonskim akcentima i metalik detaljima, nudeći odvažan i sofisticiran stil koji savršeno odražava energiju i kreativnost festivala. Vibrantne neonske boje i detalji dominiraju kroz ceo asortiman, od trendi fishnet crop topova i stylish bucket hatova do upečatljivih sunčanih naočari i narukvica kako bi svaki look bio upotpunjen. Ove godine je praktičnost ključna – inovativni držači za mobilne telefone i vodootporne torbice osiguravaju sigurnost mobilnih uređaja dok Ultranauti plešu do zore, a estetični rančevi i viziri s metalik detaljima dodaju završni touch svakom outfitu. Sve je spremno kako bi Ultranauti zasijali i izrazili svoju individualnost na modnoj sceni festivala!

Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe

RESISTANCE.

Ovogodišnja kolekcija donosi i liniju koja je must have za sve obožavaoce scene RESISTANCE. Ovo je muzička priča usmerena na underground scenu, a nudi sinergiju nezavisne modne scene i mračnih tehno vibracija. Crni duksevi sa kapuljačom i majice, zajedno s modnim dodacima poput šešira/kapa sa military detaljima, samo su neki od istaknutih komada ovogodišnje festivalske kolekcije.

Kolekcija je snimana u hotelu Zonar Zagreb. Ispred objektiva fotografa Marija Poje našlo se šest modela – Marija Šulenta, Matea Lalić, Hana Bitunjac, Noel Erman, Stefan Modrić i Borna Butković. Šminku potpisuju Nada Ahel i Lana Blagojević (Profokus), a za kreaciju savršenih letnih make-up inspiracija, korišćeni su najnoviji proizvodi brenda essence.

Gde je moguće kupiti modele kolekcije ULTRA Europe ?

Sav tekstilni asortiman proizveden je u Hrvatskoj, od certifikovanih materijala i u certifikovanoj proizvodnji, a moći će da se kupi na Zapadnoj obali u Splitu od utorka, 9. jula, te na nekoliko lokacija ispred i unutar Parka Mladeži, od četvrtka, 11. jula, gde će ujedno biti i najveći izbor. Bez obzira na to da li birate vibrantne neonske boje ili se odlučujete za monokromatski crni look, pomeranje modnih granica pravi je način da postanete modni predvodnik na ovogodišnjem jubilarnom festivalu ULTRA Europe. Spremite se za transformaciju u Ultranauta i izrazite svoju unikatnost na najvećem plesnom podijumu ovoga leta.

Festival ULTRA Europe.
Koje izvođače očekujemo?


Festival ULTRA Europe otvara vrata Parka Mladeži od 12. do 14. jula, a potom kreće na destinacijsko putovanje po ostrvima Braču, Hvaru i Visu. U Split stižu brojne svetske zvezde, između ostalih i Armin van Buuren, Adam Beyer, Afrojack, Alison Wonderland, Axwell, Boris Brejcha, Deborah De Luca, DJ Snake, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Sebastian Ingrosso, Timmy Trumpet, Vintage Culture te brojni drugi.

Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe

Kako do ulaznica?

Ulaznice faze TIER 3 gotovo su rasprodate, a mogu se kupiti na službenoj internet stranici po ceni od 189€ za trodnevnu GA ulaznicu. Ostalo je još samo 100 VIP ulaznica, a za trodnevno VIP iskustvo biće potrebno odvojiti 389€. U prodaju je pušten i ograničeni kontigent jednodnevnih ulaznica po ceni od 99 €. ULTRA Europe u ponudi ima i ultimativnu sedmodnevnu Destination ULTRA ulaznicu po ceni od 369 € koja će omogućiti pristup svim događajima tokom ULTRA Europe nedelje.

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici festivala, Twitter profilu , Instagram profilu, gde će u narednim danima biti predstavljena brojna ovogodišnja iznenađenja te noviteti.

Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe
Festival ULTRA Europe

Foto: Mario Poje

Učitati još
Zatvori