Breaking [ fashion ] news: Komadi francuske modne kuće Atlein stigli u Koncept 45
Breaking [ fashion ] news: Komadi francuske modne kuće Atlein stigli u Koncept 45

Breaking [ fashion ] news: Komadi francuske modne kuće Atlein stigli u Koncept 45

Čuveni francuski brend Atlein koji ne skidaju najveće svetske ikone stila konačno stiže na modnu scenu Beograda. Ako ste u potrazi za look-om za sledeći izlazak, vreme je da skoknete do Kralja Petra u Koncept 45.

Koncept 45

Francuska modna kuća Atlein

Svaka fashion devojka Beograda sprema se za novu Instagram fotku iz kabine legendarne radnje u Kralja Petra 45. Razlog je taj jer se gradu se pročulo da je francuska modna kuća Atlein, poznata po svojim provokativnim, ali suptilnim kreacijama stigla u Koncept 45 gde možete da pokupite svoju novu revenge dress.

Brend koji je osnovao Antonin Tron 2016. godine, pre čega je svoj talenat izveštio u institucijama kao što su Balenciaga, Louis Vuitton i Saint Laurent, zaludeo je Elsu Hosk, počeo saradnju sa Kylie Jenner. A sada se sprema da napravi pometnju i na srpskom tržištu.

Je ne sais qui efekat

Atlein je pečat u modnoj industriji ostavio elegantim, minimalističkim dizajnom koji spaja strukturalne krojeve sa inovativnim materijalima. Ovo su komadi koji laskaju telu, idealni ako jurite je ne sais qui efekat za svoj sledeći izlazak.

Od ove jeseni, prvi put komadi ove francuske modne sile su dostupni i u Srbiji u radnji Koncept 45. Adresi koja je redovna stanica najpoznatijih blogerki sa ovih prostora. Radnja poznata po fenomenalnoj kuraciji prestižnih brendova i čuvena kuća iz Pariza će ovom saradnjom pokrenuti novo poglavlje u modnoj sceni Beograda.

Glam, glam

Važno je pak pomenuti da ovo nisu obične seksi haljine na koje ste navikli. Već su u pitanju prava remek dela koja u svoju estetiku unose umeće arhitekturalnog dizajna i ležernu senzualnost. Luksuzne tkanine su ukrojene tako da od svakog ženskog tela vajaju privlačnu siluetu, zbog čega su Atlein komadi često viđeni na prestižnim događajima poput festivala u Kanu.

Bez obzira na to da li se spremate za novu sliku sa omiljenim espreso martinijem u jednom od chic barova prestonice ili važan event, Koncept 45 je mesto gde ćete naći svoj outfit iz snova.

Tekst: Angela Wirschke
Foto: Koncept 45

Učitati još
Zatvori