Nakon kolaboracije koju je proslavila Taylor Swift, GANNI i New Balance se udružuju ponovo
Nakon kolaboracije koju je proslavila Taylor Swift, GANNI i New Balance se udružuju ponovo

Nakon kolaboracije koju je proslavila Taylor Swift, GANNI i New Balance se udružuju ponovo

Dva velika brenda koja su u poslednje vreme odnela simpatije svih modnih zaljubljenika – GANNI i New Balance – odlučila su da se udruže u još jednoj kolaboraciji. Misteriozna najava nove kolaboracije na društvenim mrežama zagolicala je maštu fanova. Međutim, za dodatnu popularnost saradnje ova dva modna brenda delimično je zaslužna i Taylor Swift koja je pre nekoliko meseci nosila jedne od njihovih patika iz prve zajedničke kolekcije.

GANNI x New Balance euforija

GANNI u poslednje vreme pravi velike korake i nudi maštovita kreativna rešenja. Nedavno smo govorili o njihovoj odluci da nova era GANNI žene počne upravo Christinom Ricci. Ovu kolekciju takođe s nestrpljenjem očekujemo, a GANNI i New Balance su odlučili da nestrpljivost podignu na novi nivo. O patikama koje očekujemo ne znamo mnogo, ali ako je sudeći po hype-u koje su prethodne kolaboracije izazvale, nova saradnja će opravdati čekanje.

Popularno nazvan brendom koji je pogodan za sva godištaod generacije X do generacije Z – GANNI se svima inflitrirao u ormare. Prvobitno osnovan 2000. godine kao mali brend od strane Fransa Truelsena, 2009. GANNI su preuzeli njegovi prijatelji, suprug i žena Nicolaj i Ditte Reffstrup. U tom trenutku, popularna scandi estetika je bila na svom vrhuncu, Međutim, mnogi su osetili da ovaj brend ne reprezentuje zapravo kako se Dankinje oblače. Taj trenutak se popularno smatra početkom Ganni estetike.

O New Balance euforiji ne moramo mnogo govoriti. To radi sama za sebe. Iako su na početku svoje nedavne (čitaj: dugogodišnje) popularnosti smatrane nedovoljno cool, ta konstatacija je bila kratkog veka. Ove patike ubrzo su počeli da nose supermodeli i dads next door.

GANNI new balance profimedia-0810656743
profimedia
GANNI new balance profimedia-0810656819
profimedia

Soon

O novoj kolaboraciji rečeno je svega nekoliko rečenica. Znamo da će treća kolaboracija ova dva brenda uskoro ugledati svetlost dana. Takođe znamo da je timeless T500 silueta iznova zamišljena i ostvarena, ovog puta sa autentičnim GANNI leopard printom. Time se ikoničnim teniskim patikama dodaje bold, pobunjenički stil.

Tačan datum nije poznat, jedino njegove približne vremenske koordinate – uskoro. Ovaj termin i nije najsrećniji za one koji se nalaze na nestrpljivijoj strani modnih entuzijasta.

Foto: Profimedia; Instagram: @ganni

Učitati još
Zatvori