Sreda je novi petak! IZIPIZI lansirao novu jesen/zima kolekciju – Office Playground
Sreda je novi petak! IZIPIZI lansirao novu jesen/zima kolekciju – Office Playground

Sreda je novi petak! IZIPIZI lansirao novu jesen/zima kolekciju – Office Playground

Zamislite sebe na svom radnom mestu – ponedeljak sreda 8 sati je ujutru. Pozdravljate kolege, kuva se kafa, ekrani laptopova svetle i kancelarija polako oživljava, kao i svakog radnog dana. Međutim, ovog puta je drugačije. Ovog puta je zabavnije, i vide se samo osmesi, jer je IZIPIZI lansirao novu jesen/zima kolekciju – OFFICE PLAYGROUND.

Nova limitirana kolekcija ovog francuskog brenda, inspirisana je bezvremenskim elementima svake kancelarije. Motiviše nas da začinimo radni dan, donesemo dobrog humora, izmamimo više osmeha. I pokažemo čak i deci da posao i radno mesto mogu zapravo biti i zabavni!

OFFICE PLAYGROUND

Deo kolekcije čine sunčani modeli za odrasle, modeli za zaštitu od plavog svetla, kao i modeli za najmlađe članove porodice. Svi modelu dolaze sa 100% UV zaštite, dok su okviru napravljeni od bio-based materijala. Office Playground stiže u omilljenim oblicima, i donosi četiri nove boje: Electronic Grey – inspirisan svetom kancelarijske tehnologije, otelotvorenje je minimalističke estetike i poziv da prigrlimo digitalnu revoluciju. Red Tape – je boja inspirisana nalepnicama i svim kancelarijskim materijalom i oslikava radost, estetiku, inspiriše nas da budemo organizovani, ali i širimo dobar humor. Paper Note Beige je inspirisan papirom i beležnicama koje se nalaze na svakom stolu. Oličenje je glatke, jednostavke estetike i funkcionalnosti, pozivajući nas da se vratimo osnovama u ležernom stilu. Bakelite Green oslikava vintidž stil i mešavina je profesionalizma i kreativnosti, pozivajući nas da tražimo inspiraciju u retro izgledu i kancelarijskim dodacima bez kojih ne možemo.

IZIPIZI  jesen/zima kolekcija Office Playground

Nova kolekcija dostupna je prvoj mono-brend IZIPIZI radnji u Beogradu, na prvom spratu šoping centra Galerija, kao i na kiosku u prizemlju tržnog centra Ušće, a deo je asortimana i u optikama, multibrend i dečijim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Loznici.

Više informacija možete pronaći na zvaničnim lokalnim stranicama brenda IG/FB: happysight.rs

Foto: IZIPIZI

Učitati još
Zatvori