Da li je nova Bottega Veneta kampanja zaista hot ili je to samo Jacob Elordi?
Da li je nova Bottega Veneta kampanja zaista hot ili je to samo Jacob Elordi?

Da li je nova Bottega Veneta kampanja zaista
hot ili je to samo Jacob Elordi?

Naše omiljene etikete pažljivo biraju svoje brend ambasadore, kako isti donose nove ciljne grupe, fanove ali i očekivanu, ili neočekivanu, dozu publiciteta. Poznate ličnosti i moda godinama nalaze se u zbiru iste računice. Zbog toga, više je nego jasno zašto neretko modne novitete svrstavamo upravo u kategoriju ambasadora. Louis Vuitton sarađuje sa Pushom T i Sophie Turner, Saint Laurent Bellom Hadid i Hailey Bieber, a Bottega Veneta Jacobom Elordijem i Kendall Jenner.

Naravno, nova kampanja koju potpisuju Bottega i njen kreativni direktor Matthieu Blazy, pored noviteta brenda u fokus stavlja glumca koji je gotovo svačiji celebrity crush. Da li je nova Bottega Veneta kampanja toliko interesantna ili je u pitanju Jacob Elordi, otkrivamo u nastavku.

Is it Bottega, Jacob or both?


Pre nego se osvrnemo na novu kampanju koja je talk of the day, jasno je da moramo spomenuti reviju koju je Bottega prezentovala na ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu. Torbe u obliku cveća pa čak i kesa za prodavnicu, definitivno su odnele pobedu. Poznati poput Jacoba Elordija, Kendall Jenner i mnogih drugih, sedeli su na lazy bag-ovima u obliku životinja. Pomenuta kolekcija predstavila je viziju za Proleće/Leto 2025, dok nova kampanja nastavlja sagu za Jesen/Zimu 2024.

Bottegina i Jacobova jesen, za razliku od mnogih, počela je u pustinji. Poznati glumac našao se ispred objektiva Aleca Sotha, te je u sred pustinje počeo da pleše i da skače. U svojoj ruci Jacob držao je novu Bottega torbu, dok su se njegovi smart autfiti našli na našoj listi želja.

Do sada, imali smo prilike da vidimo Jacoba u mnogim Bottega izdanjima – od toga da je pozirao kao zec do street style look-ova koji u fokus stavljaju torbe. Te nam pomenuta kampanja definitivno nije bila neočekivana. Viđali smo ga u boljim izdanjima, ali definitivno ne kako igra u pustinji. A to nam može priuštiti samo Bottega Veneta.

Učitati još
Zatvori