Jacquemus i Kristin Davis objavili tizer za predstojeću reviju – pardon, Charlotte York
Jacquemus i Kristin Davis objavili tizer za predstojeću reviju – pardon, Charlotte York

Jacquemus i Kristin Davis objavili tizer za predstojeću reviju – pardon, Charlotte York

Simon Jacquemus nadaleko je pozant po svojim buntovničkim delanjem unutar modne industrije koje se oslanja na negodovanja sezonskih predstavljanja kolekcije i praktično oduvek čini ono što smatra da je u tom trenutku značajno za njegov istoimeni brend. I sličnom maniru, francuski dizajner, koji je obrnuo naglavačke sve do sada poznate marketinške strategije, predstavio je još jedan (ne)očekivani projekat. Jer, da li nešto zaista može da nas iznenadi kada je Simon u pitanju? Bilo kako bilo, Jacquemus i Kristin Davis objavili su nešto što bismo nazvali tizer predstojeće revije.

Jacquemus in his SATC era

Povlačimo reč! Zvezda novog Jacquemus projekta je u stvari Charlotte York. Zašto ovo govorimo, pitate se? Prisetimo nakratko kampanje brenda KITH koja nije bila ništa nalik Brianu Coxu, ali jeste u maniru Logana Roya. Logan Roy u reklami izgovara čuveno „f*ck off“ i to nikome drugome do osnivaču i kreativnom direktoru lifestyle brenda Kith, Ronnieu Fiegu, a upravo ovaj način ophođenja karakterističan je za protagonistu serije Succsession. Sličnom filozofijom vodio se i Simon Jacquemus s obzirom na to da u najavnom video Kristin Davis bespogovorno podseća na svoj lik iz kultne televizijske drame Sex and the City. Pogotovo kada je reč o njenom prepoznatljivom stilu koji naglašava dozu uštogljenosti sa tek vidiljiv razigranim detaljem u vidu vezanog džempera oko vrata.

LES SCULPTURES

Rekli bismo da je ovo nova Jacquemus era s obzirom na to da ovog puta nije bila u pitanju pozivnica inspirisana omiljenim gastro zavrzlamama već u novom najavnom videu, koji obavezno gledamo sa uključenim zvukom, Charlotte York prima svojevrsnu pozivnicu za predstojeću reviju i to u vidu sivog džempera sa V izrezom. Revija će se realizovati 29. januara u 12 časova. Lokacija: Fondation Maeght in Saint Paul De Vence.

Foto: Instagram (@jacquemus, @popcultureandthat)

Učitati još
Zatvori