Uskoro stiže nova Jacquemus torba koju Simon nosi svuda sa sobom
Uskoro stiže nova Jacquemus torba koju Simon nosi svuda sa sobom

Uskoro stiže nova Jacquemus torba koju
Simon nosi svuda sa sobom

Jesenja sezona pod numerološkom oznakom 24 je stigla, a sa njom i novi trendovi koje ne ispuštamo iz vida. Sabato de Sarno na čelu italijanske etikete Gucci i ove sezone nametnuo je dominaciju bordo boje, Prada zagovara povratak lazy odevanja, dok The Row i sada čuvena Margaux torba stavljaju velur na prvo mesto.

Ipak, Simon Porte Jacquemus negoduje činjenicu da velur prepisujemo The Row brendu, te već mesecima na sva slavlja sa sobom nosi misterioznu kamel torbu od pomenutog materijala. Simon saopštio je da je u pitanju nov model torbe koji uskoro stiže, i optuženi smo, dopada nam se više nego ona koju su kreirale sestre Olsen.

Simon’s mistery bag


Jasno je, brend The Row svojom sada najpopularnijim Margaux torbom proglasio je velur vodećim materijalom sezone. Iako ova torba dolazi i u kožnoj varijanti, činjenica je da trenduje ona od prevrnute kože. Shvativši da pomenuti model polako ali sigurno uzima vođstvo, okrenuli smo se high-street ponudi, kako ista poseduje početnu cenu od tri hiljade evra. Do duše, cenovni rang zavisi od veličine koju favorizujete. Sve u svemu, jasno je – The Row torba košta čitavo malo bogatstvo. A svi je žele, kako zbog njene praktičnosti tako i zbog izgleda.

Međutim, Simon Porte Jacquemus, kao naša omiljena persona u modnoj industriji trenutno, odlučio je da ćemo baš njegovu torbu od velura želeti ove jeseni. I uspeo je. I dalje nismo sigurni kako se tačno zove, niti koliko košta, a već je želimo.

Jacquemus torba od velura: IT model sezone
Profimedia

New IT Jacquemus piece


Iako postoji sličnosti, model koji će nam Simon uskoro predočiti poprilično se razliku je od onog koji plasiraju sestre Olsen. Naime, torba jeste sličnog oblika ali je znatno manjih razmera. Simon je sa sobom nosi apsolutno svuda i javno poentira da je baš ona njegov dosadašnji Jacquemus favorit.

Za sada, znamo da dolazi u kamel boji, od velura je i poseduje utisnut print nalik onom krokodilskom. Poseduje dugačke ručke te je možete nositi preko ramena ili je držati u ruci. Krasi je srebrni ziper ali i detalj od velura koji podseća na charm zakačen na torbu. Srednje je veličine ali je i te kako prostrana i odiše chic narativom. Ova torba ide uz apsolutno sve i predstavlja statement komad za sebe.

Simon njeno lansiranje najavio je u skopu chat-a njegovog broadcasting kanala na društvenoj mreži Instagram, te za sada nije poznat tačan datum istog. Cena je takođe pod upitnikom, ali vas možemo uveriti da je niža od one koju je The Row zalepio na etiketu Margaux modela.

Misteriozna torba uveliko se nalazi na našoj listi želja, te brojimo sitno do njenog lansiranja.

Foto: Profimedia  / bonjour broadcasting channel / Instagram / @imfashionbabe /

Učitati još
Zatvori