Pronašli smo naočare za sunce koje će obeležiti leto ‘24 – a potpisuje ih Jean Paul Gaultier
Pronašli smo naočare za sunce koje će obeležiti leto ‘24 – a potpisuje ih Jean Paul Gaultier

Pronašli smo naočare za sunce koje će obeležiti leto ‘24 – a potpisuje ih Jean Paul Gaultier

Kako smo spakovali svoje letnje travel essentials, na našoj (modnoj) listi našlo se sve od zelenih kupaćih kostima do beach cover ups sage. Dok smo prolazili našim putnim torbama, shvatili smo da nam nešto fali. Poneli smo čak i setove, ali je nešto i dalje nedostajalo. To su bile naočare za sunce. Na svu sreću, jedna buntovnička francuska modna kuća poručila nam je da ovog leta nosimo samo njene modele – a to je naravno bio Jean Paul Gaultier. Nova eyewear kolekcija je stigla, a evo šta sve znamo o njoj, kao i koji su to modeli uzeli epitet favorita.

Previously with Jean Paul Gaultier


Pre nego se osvrnemo na novu kolekciju, vereme je da odradimo rekapitualaciju svega što nam je francuska modna kuća servirala u proteklom periodu. Čini se da je Jean Paul Gaultier 2024. godinu započeo i više nego udarno, te nam je kao jednu od prvih kolekcija prezentovao ljubavno pismo modnom buntovništvu i Madonni. U sklopu TRÈS GAULTIER kolekcije, dizajner je napravio referencu na svoj pređašnji rad kao i muze koje su inspirisale isti.

Nakon pomenute kolekcije koja je bila i više nego iconic, stigao je još jedan modni preokret. Naime, Jean Paul Gaultier brend oduvek je važio za etiketu koja prezentuje francusku ženstvenost i glamur na jedan camp ali i buntnovnički način. I ako su se svi trudili da u svoju terminologiju uvrste street style, Gaultier do sada nije bio fan istog. Međutim, po prvi put uronio je u ovu sagu uz hypebeast ikonu Shaynea Olivera.

Videli smo reference, videli smo street style, a sada želimo naočare za sunce.

On the wishlist


Kako se leto bliži i temperature iznad dvadeset petog stepena vladaju, naočare za sunce predstavljaju apsolutni must. Ukoliko ste bili u potrazi za naočarima sezone, čini se da ih ovog puta potpisuje Gaultier. Kako konstantno bojkotuje nešto u modi, ovog puta to su bile velike naočare te su se u fokusu našle one manjih razmera. Eyewear kolekcija rekla je DA nešto oblijim modelima, a ovo su naši favoriti.

* Sve predstavljene modele možete poručiti na oficijalnom sajtu francuske modne kuće.

Učitati još
Zatvori