Jeremy Allen White i Calvin Klein još jednom servirali jednu od najvrelijih kampanja godine
Jeremy Allen White i Calvin Klein još jednom servirali jednu od najvrelijih kampanja godine

Jeremy Allen White i Calvin Klein još jednom servirali jednu od najvrelijih kampanja godine

Letnja sezona pod numerološkom oznakom 24, sebi prepisala je jedne od najseksepilnijih kampanja. Lewis Hamilton imenovan je za novog ambasador Dior brenda, koji će uskoro kreirati i Lifestyle kolekciju. Louis Vuitton u svoj modni klan selektovao je Pushu T, dok je Agent 007, sada postao onaj modni. S druge strane, Zoë Kravitz, koja je nedavno predstavila i debitanski režiserski film Blink Twice, bila je glavna zvezda Saint Laurent kampanje, u kojoj joj je društvo pravio i Jeremy Allen White. Poznati glumac već jednom imenovan je za jednog od najseksepilnijih muškaraca na sceni, a sada se još jednom nalazi u donjem vešu brenda koji je servirao jednu od najvrelijih kampanja pre samo nekoliko meseci.

Jeremy Allen White još jednom je glavno lice Calvin Klein kampanje, te vam je jasno da je definitivno stigla jedna od najvrelijih reklama godine.

Hottest campagne of the year


Kao poklon za početak godine (i privođenje kraju grejne sezone), Calvin Klein servirao je defnitivno jednu od najvrelijih kampanja koja je poznatog glumca okarakterisala jednim od najseksepilnijih muškaraca današnjice. Povodom promocije kultnoih Calvin Klein bokserica, Jeremy Allen White šetao je po krovovima njujorkških solitera i prikazao neke od koraka svoje fitness rutine.

Pomenuta kampanja predstavila je imperativ seksepila, te je vrlo jasno, zaludela društvene mreže. Pored pomenute kampanje, u fokusu našla se i pesma koja je pratila istu You don’t own me.

vol.2?


Sada, nekoliko meseci ali i sezona kasnije, Calvin Klein i Jeremy Allen White još jednom udružili su snage i servirali, slobodno možemo reći, hottest kampanju godine. Kultne bokserice opet se nalaze u fokusu, davajući prednost onima u crnoj i sivoj boji. Sada, umesto na terasi njujorškog solitera, radnja odvija se pokraj bazena. Jeremy sprovodi nas kroz svoju jutarnju letnju rutinu. Prvo pijući kafu pokraj bazena a zatim zanosno uskakajući u isti, Jeremy i Calvin Klein već osvojili su društvene mreže. Pored ikoničnih bokserica, kao jedan od prezentovanih odevnih komada selektovani su 90s Trucker Jacket i 90s Straight Jeans modeli.

Calvin Klein i Jeremy Allen White definitivno su tim koji dobija, te su nas još jednom obradovali najvrelijom kampanjom godine.

Učitati još
Zatvori