Kada Mates i GIR udruže snage dokolica poprimi novu dimenziju
Kada Mates i GIR udruže snage dokolica poprimi novu dimenziju

Kada Mates i GIR udruže snage
dokolica poprimi novu dimenziju

Kada se udruže dva kreativna tima kao što su Mates i GIR, dokolica se pretvara u istinsku zabavu i tada nastaje homewear kolekcija koja budi maštu i poziva nas da ostanemo na sigurnom – u svom domu.

Iako je u leksikografiji reč dokolica sinonim za dosadu i lenjost, njeno pravo značenje podrazumeva kreativno stvaralaštvo u vremenu kada izgleda kao da ne radimo ništa, a ustvari nam se događaju najvažnije stvari. Dokolica je vreme provedeno sa samim sobom. Tišina iz koje se rađa ono najbolje.

Mates x GIR
Mates x GIR

Dom kao baza

Kolaboracija između ova dva brenda, poziva na razmišljanje na istu temu – kako da vreme koje provodimo sami sa sobom, najčešće u svom domu, bude vreme koje ćemo provesti u udobnim komadima. Baš kao i GIR komadi za kuću, GIR x Mates kolekcija odeće, izrađena je od prijatnih prirodnih materijala koji pružaju upravo taj komfor kojem težimo i za kojim tragamo. Udobnost ovih komada poneće osećaj doma sa vama, gde god da se zaputite.

Mates x GIR
Mates x GIR

Vrednosti koje ne izlaze iz mode

Suptilni retro prizvuk sa naglaskom na kvalitet, osim što je prepoznatljiv kod za Sašu i Marka, dizajnere koji stoje iza brenda Mates, ujedno je simbol GIR estetike koja na savremen način koketira sa onim najdubljim emocijama i potrebama koje nas vraćaju u detinjstvo, maštanje, dečije igre i bude osećaj sigurnosti.

Mates x GIR kolekcija inspirisana dokolicom nudi drugačiji pogled na homewear asortiman. Duksevi sa okruglim izrezom ili polo kragnom, komplet trenerke, košulje i pantalone istog dezena, teddy košulje, college čarape, kačketi i cegeri u nekoliko boja – čine ovu kolekciju drugačijom i poželjnom.

Mates x GIR

Iako precizno uputstvo za dokoličarenje ne postoji, naša prepruka je da se prepustite Mates x GIR retro paternima i kombinacijama jarkih boja, koji pozivaju na igru i slobodu duha. Izmestite se iz svoje zone komfora, tako što ćete u udobnim komadima napustiti svoj dom i izaći na ulicu.

Kreativnu direkciju ove kolaboracije, u kojoj su glavni modeli Teodora Aleksić (J’s Management) i Uroš Milenković (Demons Model Management), potpisuje jednako kreativan tim Audshule, dok je za šminku bila zadužena Nadica Lekić, a frizuru Vasilisa Maljm.

Pozivamo vas da istražite Mates x GIR svet.

Učitati još
Zatvori