Kate Moss lice nove YSL kampanje – i izgleda bolje nego ikada
Kate Moss lice nove YSL kampanje – i izgleda bolje nego ikada

Kate Moss lice nove YSL kampanje –
i izgleda bolje nego ikada

Icon supermodel iz perioda devedesetih godina koja je podigla lestvicu celokupnog lifestyle-a jedne manekenke, Kate Moss, oduvek je važila za YSL devojku. Možda nam je omiljena Gucci era ona Tom Fordova, ali ni njegovo delanje u modnoj kući Yves Saint Laurent nije manje značajno. Verujemo da se svi sećamo njenih chic trenutaka noseći oversized crni sako i prepoznatljive šiške.

Fast forward to today, Kate Moss je na kratko ostavila svoju Diet Coke limenku i vratila se ispred objektiva izgledajući bolje nego ikada.

Kampanju za predstojeću YSL fall/winter kolekciju fotografisala je Gray Sorrenti. Zvuči poznato? Zato što jeste. Gray Sorrenti je ćerka jednog od najpoznatijih modnih fotografa Maria Sorenttija koji stoji iz kultnih Calvin Klein Obsession reklama sa Kate Moss u glavnoj ulozi.

U novoj YSL kampanji, Moss nosi elegantnu haljinu na jedno rame i prikazuje zavodljivost jedne moćne žene u svom dobro poznatom maniru. Bez mnogo šminke i sa kosom sklonjenjenom unazad, Moss izgleda zaista božanstveno.

Kate Moss x Diet Coke

Kate Moss je još prošle godine imenovana za kreativnu direktorku Diet Coke odeljka, što je predstavljalo sasvim logičan sled s obzirom na to da je najpoznatija mantra omiljenog supermodela devedesetih bila „nothing tastes as good as skinny feels“, a za celu postavku tadašnjih manekenki važilo je pravilo da piju sugar free Coca-Colu za vreme dijete. Prva Moss x Diet Coke kampanja inspirisana je kultnim 11:30 Diet Coke Break reklamama iz devedesetih godina. Estetski se potpuno razlikuju, ali narativ je ostao isti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori