Kim Kardashian je u svojoj vizuelnoj Monica Bellucci eri
Kim Kardashian je u svojoj vizuelnoj Monica Bellucci eri

Kim Kardashian je u svojoj
vizuelnoj Monica Bellucci eri

Kim Kardashian slikala se za naslovnicu italijanskog izdanja magazina Vogue, a njen vizuelni identitet neodoljivo podseća na nešto što nam je već poznato. Ako ste i vi pomislili kako je njen tim igrao na savremena Monica Bellucci priču – we’re on the same page.

Cela njena Dolce&Gabbana era koketira sa estetikom italijanske zavodnice razbarušene kose i preuskih korsetiranih haljina (sa animal printom), a nova naslovnica samo je učvrstila odgovor na temu.

Kim je poznata kao neko ko se igra svojim vizuelnim identitetom kroz godine, kako bi njena popularnost ostala relevantna. Na početku svog javnog života nosila je preuske Herve Leger haljine i igrala na face card princeze Yasmin, da bi u Kanye West eri postala svojevrsna savremena modna ikona. Imala je svoju platinum blonde (omaž Marylin) epizodu, da bi sada prigrlila vizuelni identitet italijanske zavodnice.

Za sve su naravno krivi Dolce&Gabanna, koji su rešili da je na kratko pretvore u svoju muzu, a u novom KUWTK serijalu na platformi Hulu Kim se žalila kako nisu uslovili skoro nijedan njen predlog kada je art direkcija kampanje bila u pitanju.

 

Kao što smo nagovestili na samom početku, Kim krasi aktuelnu naslovnicu Vogue Italia, a crna duga kosa sa soft stepenastim šiškama koje oplemenjuju njen lik neodoljivo podseća na look koji je godinama negovala Monica Bellucci.

Grudi u prvom planu, naglašena silueta i crna čipka su takođe (na neki način) odgovor na temu, a Kim zaista u ovom izdanju izgleda vrlo senzualno. Iz Yeezy patika pravac u crnu čipku – sve za dobar modni potez i novu Vogue naslovnicu. Journal approves.

Foto: Instagram; Rafael Pavarotti x Vogue Italia

Učitati još
Zatvori