Rese + velur – Journal (modna) računica kaže trend sezone
Rese + velur – Journal (modna) računica kaže trend sezone

Rese + velur – Journal (modna)
računica kaže trend sezone

Jesenja sezona u epicentar modnih trendova stavila je opsesiju velurom. Ova ljubavna konekcija modnih fanatika i materijala koji ne izlazi iz mode nastala je kada je Chemena Kamali imenovana kreativnom direktorkom brenda Chloé. Poznata etiketa vratila je boho stil u fokus, nakon nekoliko godina favorizacije hypebeast pravca. Međutim, sada ovom trendi materijalu dodajemo notu Cowboy core-a, time što pasionirano favorizujemo komade od velura sa resama. Stoga, u nastavku otkrivamo kako možete stilizovati ove autentične komade.

Opsesija velurom

Pasionirana favorizacija velura definitivno je jedan od hottest trendova današnjice. Ovaj modni talas povratila je Chemena Kamali, ali u istom ulogu imaju i sestre Olsen. The Row Margaux torba predstavlja apsolutni favorit svake IT devojke, te nas je ista svojom  vrtoglavom cenom navela da u high-street ponudi tragamo za njenim dupe verzijama. Pored torbi u koje svakako vredi investirati, ove sezone favorizujemo gotovo sve odevne komade od velura. Od jakni, čizama pa do suknji i odela, sve u veluru dolazi na našu must-buy listu.

Ovog puta, ovom trendi materijalu dodajemo rese, koje čine imperativ Cowboy core estetike, a u nastavku donosimo i kako ih stilizujemo.

Velur + rese kao trend sezone

Journal modna računica u fokus sezone stavila je rese i velur. Ovaj pravac poslednji put masovno favorizovali smo 2014. godine, a ako pitate brendove kao što su Isabel Marant i Etro, rese nikada ne izlaze iz mode. Kroz mnogobrojne kolekcije u sklopu ovogodišnjeg Fashion Week-a shvatili smo da rese i velur predstavljaju hottest kombinaciju koja trenduje. To potvrđuju i odevne kombinacije naših omiljenih modnih devojaka, koje komade sa resama neretko kombinuju sa kaubojkama.

Međutim, ako niste fan Cowboy core estetike, veoma lako ove komade možete integrisati u OOTD game. Jedna od jakni od velura sa resama, uparena sa običnom belom majicom i širokim farmerkama, već vam garantuje best dressed autfit. Ove komade možete nositi na posao, kafu ili čak i u izlazak, a predstavljaju apsolutni satement.

Stoga, ukoliko nas pitate – jedini komad koji vam je potreban da biste ove sezone bili trendi je upravo onaj koji u fokus stavlja velur i rese.

Učitati još
Zatvori