Copenhagen street style: Šta se nosi na ulicama danske metropole?
Copenhagen street style: Šta se nosi na ulicama danske metropole?

Copenhagen street style: Šta se nosi na
ulicama danske metropole?

Skandi devojke znaju modu. To su dokazale mnoštvo puta i zato pratimo svaki njihov korak. Kada je objavljen datum Copenhagen fashion weeka, znali smo da nas čekaju odlične revije i naravno, odlične street style kombinacije. Za razliku od Pariza, Milana i Njujorka, skandi devojke ne igraju na sigurno, one vole eksperimentisati, koketirati s modnim dodacima i biti svoje.

Pre revija, bacimo se na Kopenhagen street style

Najbolja moda se uvek nalazi na ulicama. Na ulici nema pravila i možete ući u koju god ulogu želite. Iako skandinavska moda deluje dosta zatvoreno, clean i oštro, ona zapravo dopušta slobodu i zabavu. Ali isto tako, trendovi se prate. Kopenhagen street style je najbolji pokazatelj toga. Skandinavci ponekad deluju hladno, ali njihova moda to definitivno nije.

Za početak, jedna proverena kombinacija

Da, pogodili ste, to je oversize sako i maxi haljine/suknje ispod. Sestrinski outfit je oversize majica i haljine ili suknje. Skandinavke ovu kombinaciju obožavaju nevezano od estetike koja trenduje. Edgy? Može. Boho? Može. To je ta jedna ultimativna kombinacija koja nikada neće izaći iz mode.

Usko i seksi? To ćete na skandi devojkama retko videti

Ovo baš i nije izvodljivo s obzirom na niže temperature – skandi devojke su poznate po slojevitom odevanju zbog jasnih razloga. Svejedno, moglo bi se to još nekako izvesti, ali one jednostavo ne preferiraju ovu estetiku. I to je sasvim u redu, zato što su sinonim cool odevanja.

Za modnu inspiraciju, predlažemo sledeće

Bez obzira jeste li fan ili ne, ove fotografije vam mogu poslužiti kao dobra inspiracija. Pogotovo za jesenje kombinacije, bile one za posao ili izlazak sa drugaricama. Koje Kopenhagen street style kombinacije bi mogli implementirati na naše podneblje? Ako ste dovoljno hrabri, sve. Zajedno s nama pratite Kopenhagen street style i revije tokom Fashion weeka i outfit ideja vam neće faliti.

Foto: Launchmetrics/Spotlight
Preuzeto sa: Journal.hr

Učitati još
Zatvori