Kourtney Kardashian postala je mama četvrti put: Rocky Thirteen je stigao
Kourtney Kardashian postala je mama četvrti put: Rocky Thirteen je stigao

Kourtney Kardashian postala je mama četvrti
put: Rocky Thirteen je stigao

Novi član Kardashian klana je stigao – Kourtney Kardashian postala je mama po četvrti put! Kao što smo već pisali dečak je dobio pomalo neobično ime – Rocky Thirteen, i to pre samog rođenja. Uprkos komplikovanoj trudnoći, i nemilom događaju u kojem je rijaliti zvezda umalo ostala bez bebe, ova priča ima happy end, a par može da odahne jer je dugoočekivani sin konačno tu.

Kourtney konačno srećna u ljubavi

O prvoj velikoj vezi Kourtney Kardashian svedočili smo godinama unazad, kroz rijaliti program Keeping up with the Kardashians. Scott Disick, sa kojim ima troje dece, svojom nezrelošću zadavao joj je svakodnevne glavobolje, ali uprkos tome njena ljubav prema njemu godinama je opstajala.

Nakon trećeg deteta shvatili su da je njihova veza previše toksična, a kako nisu bili venčani nije bilo dosadne podele imovine i razvlačenja po sudovima. Nakon ovog kraha njeno srce osvojio je 14 godina mlađi Younes Bendjima, a par je putovao svetom i uživao u romansi. No, ni to nije potrajalo.

Na kraju balade, sreću, brak i još jedno dete pružio joj je Travis Barker, bubnjar nekada popularne grupe Blink 182, sa kojim je rijaliti zvezda godinama bila u prijateljskim odnosima. Velika želja im je bila da dobiju zajedničko dete, kako on iz prethodne veze ima dvoje, a ona troje, a Rocky Thirteen je svojim dolaskom učvrstio ovu već stabilnu vezu i pružio ovim svežim novi smisao.

Weird, tattoed rock boyfriend / a trend

Kourtney je, uplovivši u vezu sa Travisom, istetoviranim bubnjarom grupe Blink 182, nesvesno pokrenula trend tetoviranih, čudnih rock partnera – pratila ju je Megan Fox i njena Machine Gun Kelly romansa (koja i dalje traje), a zatim je Kim u jednom momentu krenula da dejtuje Pete Davidson-a, što je u tom za nas bio najčudniji par na planeti. Visok, mršav, istetovirani momak postao je glavni privezak u Holivudu, a Kourtney je dokazala da to nije samo faza, već da je zaista pronašla istinsku sreću. We wish them (and Rocky Thirteen) all the happines in the world.

Učitati još
Zatvori