Kravlji print je ponovo u fokusu a finalnu presudu o trendu donela je Rihanna
Kravlji print je ponovo u fokusu a finalnu presudu o trendu donela je Rihanna

Kravlji print je ponovo u fokusu a finalnu
presudu o trendu donela je Rihanna

Rihanna, poznatija kao sinonim za sintagmu fashion killa, vratila se našoj omiljenoj aktivnosti – serviranju lookova. Paparazzo fotografije postale su zamena za modne revije a Rihanna je oduvek važila za streetstyle ikonu.

Kako su ona i Asap Rocky modni power couple i kada joj nije do sređivanja naglasila je da ima moralnu obavezu da isprati partnerova high fashion izdanja. Jedno od njenih poslednjih pojavljivanja bilo je ove nedelje u Njujorku. Pevačica i biznis mogul prošetala je aktuelan kravlji print ali – na svoj način. Bunda i (Puma) patike + braon Bottega torba = serving looks. 

Kravlji print

Kravlji print dominira sezonom A/W ‘24

Uprkos činjenici da vam treba malo više hrabrosti da se usudite da iznesete kravlji print,  on se ove sezone uklapa u western inspired estetiku. Ona trenduje od onog momenta kada je Pharell predstavio jednu od svojih revija za muški sektor modne kuće Louis Vuitton.

Rihanna je poznata kao trendseter i ovaj autfit je detaljno isplanirala, kako na nogama ima Puma patike koje su maltene u istom printu kao i bunda. Nismo sigurni da li se ovaj model može naći u prodaji ili su napravljene samo za nju.

Pevačica ispod bunde nosi basic atlet majicu i time uspostavlja balans između sporty i mob wife estetike. Kao i uvek, miksovanje stilskih pravaca je ono što ona radi najbolje.

Kravlji print

Moć je u detaljima

Ako vam je ovaj trend previše napadan u odnosu na lični stil uvek se možete poigrati sa detaljima. Na naš wishlist dospela je torba sa kravljim printom, idealna da razigra monotone jesenje autfite.

Ova velika shopper torba pravi je saveznik za dnevne iscrpljujuće obaveze, kako u nju možete spakovati i više nego što vam je potrebno. Kačket, marama ili obuća sa kravljim printom takođe su opcija, dok su Rihannine Puma patike pravi modni pogodak. Ali, razumemo, nisu baš za svakoga.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori