Vežite se, fashion trka počinje: Lewis Hamilton kreira novu lifestyle kolekciju za modnu kuću Dior
Vežite se, fashion trka počinje: Lewis Hamilton kreira novu lifestyle kolekciju za modnu kuću Dior

Vežite se, fashion trka počinje: Lewis Hamilton kreira novu lifestyle kolekciju za modnu kuću Dior

Nakon nove JOY kolekcije Marc Jacobsa, prezentovane nešto kasnije od ostatka couture kalendara uz glamurozni bojkot, modno nebo nam zaista poručuje Fashion JOY. Louis Vuitton selektovao je svog novog brend ambasadora, američkog repera Pushau T. Saint Laurent stavio je Zoe Kravitz u prvi plan novim izdanjem SL Editionsa. A Loewe poručio da ima jednu od najseksepilnijih muških modnih ekipa uz Daniela Craigea.

No, kada smo već kod modnih mužjaka, neizostavan je i pomen Lewisa Hamiltona. Koji je pogodite šta – novi brend ambasador modne kuće Dior i gostujući dizajner nove lifestyle kolekcije. Na inicijativu Kima Jonesa, artističkog direktora muškog odeljka francuske etikete i kreativnog direktora Fendi brenda, Lewis dobio je modnu priliku koju smo svi priželjkivali. Stoga, donosimo sve o vesti koja nas je u kriznom položaju Dior brenda navela da neke i ne toliko interesantne kolekcije pogledamo kroz prste.

Lewis and his fashion games


Pre nego se osvrnemo na vest koja je zaludela internet, moramo pomenuti i Lewisove modne igrice. F1 oduvek bio je glamurozan sport sam po sebi. Ali kada imate i modnog poznavaoca u ovoj trci punoj adrenalina, sve je slađe. Lewis svojim modnim izražajem postao je zaštitno lice mnogih brendova, a svojim street style-om inspiracija mnogih. Pomenuti sportista vrlo dobro zna kako da sklopi autfit vredan pomena, često monohromatskog ali i vibrantnig kolor izbora. Autentični komadi ali i pobednički stav, su ono što ga odvaja od većine. A kako ga modna industrija toliko favorizuje, konačno smo čuli da će postati i gostujući dizajner. 

Naznaku ove kolaboracije dao nam je i skorašnji autfit F1 zvezde, koji je svoje komade selektovao iz kolekcije za proleće 2025. francuske etikete. Kao i torba sa Dior for my real friends natpisom.

Dior (F1) gang


Pored kolaboracije sa Stone Islandom, muški Dior za trenutak pokazao je da je nešto interesantniji od onog koji nam servira Maria Grazia Chiuri. Uz Lewisa Hamiltona kao svojoj desnoj ruci, Dior očekuje mnoštvo drippy komada kao i nešto uzvišenijih profita. Ako je nešto viđeno na Lewisu, pogotovo u toku Grand Prixa i off race sage, činjenica je da će veoma brzo pridobiti sold out epitet. Kim Jones vrlo dobro zna kako da zavrti modnu igru i sva svetla uperi ka Dioru. Te ne sumnjamo da će uz Lewisa pomenuta lifestyle kolekcija, koja će biti dostupna 17. oktobra, postati pasionirano obožavana od strane celokupne modne zajednice.

Foto: Instagram / @dior, @lewishamilton

Učitati još
Zatvori