Street style dreams came true: Ljubav i Highsnobiety kolaboracija je stigla
Street style dreams came true: Ljubav i Highsnobiety kolaboracija je stigla

Street style dreams came true: Ljubav i
Highsnobiety kolaboracija je stigla

Kako modnu igru trenutno vode cruise kolekcije, naš trendi radar otišao je u nešto glamurozniji pravac. S druge strane o hypebeast grani nismo dugo govorili, te je sada stigao i više nego jasan povod za to.

Ljubav je brend koji svojim radom slavi univerzalno značenje te reči – ljubav prema modi, zanatstvu, umetnosti, ali i prirodi. Originalne ideje, sjajne kolaboracije, a sve s predznakom održivosti. Njihova nova kolekcija nastala je u saradnji s Highsnobiety shop-om iz Berlina, a evo šta nam sve ona donosi.

Ljubav


Pre nego se osvrnemo na kolaboraciju koja je donela osmeh na lice svim ljubiteljima hypebeast estetike, Ljubav brend zaslužuje posebnu uvertiru. Osnovan 2021. godine od strane hrvatsko-nemačkog repera RIN-a, Ljubav unosi svoju strast prema zanatstvu i umetnosti koje integriše u svoje sezonske kolekcije. Saradnja s Highsnobietyem crpi inspiraciju iz reperovog rodnog grada Bietigheim-Bissingena i sadrži majice s grafičkim printom, pletene pulovere i dodatke koji odaju počast RIN-ovim skromnim početcima. Osim, logično na event-u i u Highsnobiety shop-u, cijeli Ljubav merch možete potražiti i online u sklopu njihovog shop-a.

Ljubav i Highsnobiety


Za dva dana u Highsnobiety shop-u u Berlinu biće predstavljena nova saradnja pomenutih brendova koja je prezentovala odličnu kolekciju majica, dukseva, džempera i torbi sa zanimljivim, autentičnim natpisima. Ova ekskluzivna saradnja biće popraćena sjajnim eventom (koji nam je nažalost predaleko) u istoimenom shop-u.

Foto: Instagram
Preuzeto sa: Journal.hr

Učitati još
Zatvori