Luka Dončić i njegov interesantan izbor muzike za novu Jumpman kampanju
Luka Dončić i njegov interesantan izbor muzike za novu Jumpman kampanju

Luka Dončić i njegov interesantan izbor
muzike za novu Jumpman kampanju

“Testing, 1, 2, 3.”

Luka Dončić u novoj Jumpman kampanji radi upravo to – testira svoj treći par patika koje izlaze u kolaboraciji sa sportskim gigantom. Novi model patika koji nosi naziv Luka 3 od danas se zvanično nalazi u prodaji, a nama je pažnju privukla jedna stvar – izbor muzike za mini promotivni video.

Prvo smo mislili da nam je ostao otvoren neki drugi tab na telefonu, ili da možda Instagram stranica ponovo baguje. Međutim, ne. U pozadini nove Jumpman kampanje, iz kabine kola u kojima Luka driftuje, čuju se taktovi starog hita Vere Matović. Kako amerikanci vole žargonski da kažu – this is not a drill. 

Balkan represents

Nike release sa Lukinim dizajnerskim doprinosem biće u prodaji od danas, 16. jula. Slovenački košarkaš Luka Dončić istakao je da je ovaj, treći po redu model sa njegovom potpisom bio inspirisan njegovom fanatičnom opsesijom kolima. Patika je obogaćena raznim tehnološkim inovacijama koje su od velikog značaja na samom terenu. Takođe, neon detalji na beloj patici čine ovaj model atraktivnim za nošenje, bez obzira bavili se profesionalno sportom ili ne.

Patika će se prodavati u svim veličinama, počevši od onih za najmlađe. Family shoe goals? Why not. 

Luka dončić
‘LUKA 3’

Rakija, sport & turbofolk

NBA saigrači Luke Dončića navikli su na njegove balkanske rituale. Povremeno se na treninzima pušta upravo turbofolk, a američki košarkaši proživljavaju mini kulturološki šok, no – do sada su se već i navikli.

Luka voli da zbija šale na rituale sa balkanskog podneblja, a jednom prilikom na trening je došao u majici koja nosi natpis / Rakija. Antivirus. Home edition. Pored rakije, sada ceo NBA zna i ko je Vera Matović.

Foto: Nike, Instagram / @lukadoncic / @jumpman23

Učitati još
Zatvori