Magda Butrym Pre-Fall 2024: Kolekcija koja slavi žensku odvažnost, stav i samopouzdanje
Magda Butrym Pre-Fall 2024: Kolekcija koja slavi žensku odvažnost, stav i samopouzdanje

Magda Butrym Pre-Fall 2024: Kolekcija koja slavi žensku odvažnost, stav i samopouzdanje

Kako modnu igru trenutno vode Cruise kolekcije, svedočili smo nekim koje će svoje profite dići u plus, dok će druge ostati na ravnoj liniji. Jedna od onih koja diže profit definitivno je Gucci a za sada bi se moglo reći i za Louis Vuitton. I ako poznate etikete trenutno sve svoje karte otvaraju Cruise sagi, jedna poljska dizajnerka odlučila je da postupi malo drugačije. Stigla je nova Pre-Fall 2024 kolekcija Magda Butrym brenda, a ovo su modeli koje ne smete propustiti.

Previously with Magda Butrym


Pre nego se osvrnemo na novu kolekciju, vreme je da uradimo rekapitulaciju svega onoga što nam je Magda servirala na modnom meniju do sada. Kako Slavic Chic predstavlja estetiku koju Magda neprestano neguje, znamo da ćemo bar u nekom parčetu nove kolekcije svedočiti glorifikaciji žena sa ovog geografskog područja. Kao svoje glavne muze, Magda često ističe žene kao takve, i njihovu moć ali i nežnost.

Pored svih ovih komponenti koje nas podsećaju na autentičnost poznate dizajnerke, skoro smo svedočili i otvaranju njenog prvog butika. Naime, kao odabrana lokacija istakla se Varšava. Ovaj podatak nas ni malo ne čudi s obzirom na to da poljska dizajnerka često ističe svoje poreklo. Pored toga što su poljakinje žene koje pripadaju slavic estetici, Magda je generalno isticala koliko se njeno poreklo refkektovalo na stvaralaštvo i pravac u kom će sam brend ići. Enterijer butika, naravno, u svojoj suštini neguje clean estetiku dok krem tonovi savršeno prate sve enterijerne trendove sezone.

Pre-Fall 2024


Kako je prošlu kolekciju obeležio Slavic Chic, ovog puta to je vanvremenska odvažnost kao i jak karakter inspirisan ikonama filmskog platna. Svaka Magdina kolekcija ima stav i govori priču za sebe. Nekada je to nežnost, nekada moć a sada bezgranično i utemeljeno samopouzdanje. Ključ i neizostavna komponenta svake jake žene, ovog puta bila je jedna od glavnih inspiracija poznate dizajnerke. Stil koji sofisticiranom notom provocira i privlači pažnju ali i predstavlja sinonim ženske sigurnosti i moći, vodio je glavnu reč.

Od all black kombinacija koje zagovaraju žensku misteriju do vanvremenskih kaputa čiji je chic imperativ, Magda je štiklirala svaku modnu kutiju samouverene žene. Neki se prosto rađaju sa stavom i samopouzdanjem, neki ih traže u raznolikim krugovima validacije dok ih neki kupuju odećom. Pre-Fall 2024 kolekcija stvara karakter i jasno i glasno zagovara svoje inspiracije, a samopouzdanje je u ovim kombinacijama zagarantovana komponenta.

On the wishlist


Magdina nova kolekcija ne može proći bez bezgranične wishlist-e, te donosimo naše favorite markirane must-have kategorijom.

Foto: Magda Butrym / Instagram / @magdabutrym

Učitati još
Zatvori