For Ever by Massimo Dutti x Eva Herzigová: Nova modna kolekcija timeless komada
For Ever by Massimo Dutti x Eva Herzigová: Nova modna kolekcija timeless komada

For Ever by Massimo Dutti x Eva Herzigová:
Nova modna kolekcija timeless komada

Massimo Dutti, čuveni brend grupe Inditex, ima novu kolekciju koja je nastala u kolaboraciji sa manekenkom Evom Herzigovom. Massimo Dutti x Eva Herzigová kolekcija nosi ime For Ever i poruka je jasna – u pitanju su timeless odevni komadi, dizajnirani da traju večno. Šta se krije iza ove kolaboracije i koji su naši favoriti – delimo u nastavku.

For Ever

Ukoliko ste fan old money estetike koja je već neko vreme na vrhu liste (modnih) trendova, kolekcija For Ever će vam se posebno dopasti. Naime, odevni komadi koji su deo ove Massimo Dutti x Eva Herzigová kolaboracije kreirani su od kvalitetnih materijala, timeless silueta i krojeva. Baš na vreme za letnji refresh ormara, pronašli smo neke od novih favorita.

To je, pre svega little midi black dress, napravljena od mešavine lana. Lan je materijal od kog su sačinjeni i drugi favoriti u ovoj kolekciji. To su prsluk i matching pantalone, idealan izbor za poslovni outfit. Aksesoari su, takođe, veliki highlight ove kolaboracije. Naši favoriti su kožna torba u bež nijansi, isprepletena crna torba, kao i naočari za sunce sa efektom kornjačevine. Trend heklanih komada primetili smo i u ovoj kolekciji, a crvena takva bluza je zanimljiv, a opet basic komad koji želimo.

Journal picks

Foto: Massimo Dutti / Instagram (@massimodutti / @evaherzigova)

Učitati još
Zatvori