First we take Manhattan… – nova Massimo Dutti kolekcija svojevrsni je omaž glavnom gradu sveta
First we take Manhattan… – nova Massimo Dutti kolekcija svojevrsni je omaž glavnom gradu sveta

First we take Manhattan… – nova Massimo Dutti kolekcija svojevrsni je omaž glavnom gradu sveta

Ulice Njujorka postale su inspiracija Massimo Dutti brendu da najpoznatijim bulevarima sveta posveti svoju novu kolekciju. Odnosno, da budemo precizniji, ženama koje hodaju tim bulevarima, čineći krilaticu form 9 to 5[th] poželjniju nego ikada pre.

Ovog puta režiju potpisuje Massimo Dutti, a za glavnog glumca odabran je Njujork. Film vam puštamo da pogledate sami, ali kao po običaju, tizer donosimo prvi.

First we take Manhattan, then we take Berlin..

Reči su najvećeg Leonard Cohena. Ovog puta bez ikakve tendencije da poredimo, u veliku jabuku nas pak umesto stihova vode digitalne razlgednice sa potpisom Massimo Dutti. I naravno, moda. Ona njujorška, najjednostavnija, najposebnija. Nošena od Pete do Williamsburga. Od Wall Street do Madison Square Garden. Od 9 to 5.

Nakon back to business attire, nova kolekcija pod jednostavnim nazivom Manhattan za nijansu je more edgy, ali jednako prepoznatljivog Dutti koda. Miks upečatljivog street style looka sa nine-to-five stavom, dozvoljava svakom ponaosob da i kroz poslovna izdanja izvuku ono najbolje najstylish iz sebe. Kroz ponudu kapsularnih, basic komada, ali i kroz statement krojeve i forme, Massimo Dutti definitivno je u mesecu septembru postao pravi Njujorčanin. I lagali bismo ako bismo rekli da nam se ne sviđa ovo novo odelo.

Go out of the ordinary with unexpected fashion inspired by the hustle and bustle of the city.

Pred objetivom Ed Martin i pod stilskom palicom Esther Matilla panorama Njujorka zadobija nove stilske širine čineći svaki Massimo komad jedan od onih preko potrebnih našem jesenjem garederober. Od nezaobliaznih kaputa, preko slim fit modela koje izgleda preuzimaju primat u nadolazećoj jeseni, do stylish co-ord setova. Sa uobičajnom paletom boja zemljanih tonova, kraljicom jeseni – sivom i nezamenjivom crnom. Jesen sa Massimom dugo nije izgledala ovako fashionable. Zato ne čudi da u Manhattan kolekciji primat u borbi funkcionalnosti i mode preuzima, kako drugačije nego modni izraz, ali sama kolekcija obiluje comfy komadima u kojima ćete nas zasigurno viđati na ulicama Beograda. Znate kako ide – može. I jedva čekamo.

Učitati još
Zatvori