Natasha Poly je novo lice Massimo Dutti Studio kolekcije
Natasha Poly je novo lice Massimo Dutti Studio kolekcije

Natasha Poly je novo lice Massimo
Dutti Studio kolekcije

Massimo Dutti predstavio je svoju Studio kolekciju za predstojeću sezonu. Glavnu ulogu ovog modnog filma poverio je jednoj od najuspešnijih supermodela Natashi Poly.

Massimo Dutti Studio.

Fashion evolves, but the allure remains timeless.

Ako u fokus stavljamo timeless izraz onda je apsolutno jasno zašto je marketinški tim španske modne kuće odabrao da zaštitno lice nove Studio kolekcija bude upravo Natasha Poly. Neko ko krasi modne piste i kampanje najvećih modnih velikana još od dvehiljaditih. Neko ko redefiniše pojam svestranosti kada su modni i beauty izraz u pitanju upravo je Poly. Ovo nije prvi put da modni dvojac sarađuje. Pre tačno četiri godine Natasha je krasila kolekciju pod istoimenim nazivom. Njena lepota je došla do izražaja pred objektivom Mel Bles. Danas, pri prvom osvrtu na Studio kolekciju ne možemo, a da ne zaključimo da niko drugi ne bi mogao bolje da prenese ono što ovom kolekcijom brend želi da prenese.

Studio kolekcija brenda Massimo Dutti nastala je iz smelog kreativnog toka. Sa redizajniranim kultnim komadima, statement formama, pažljivo biranim materijalima i modernim siluetama, ovo je jedna od onih kolekcija koje pomeraju granice studio izraza slaveći istraživački duh. Upravo je Polly svojim upečatljivim izrazom uspela da donese nekonvencionalan pogled na avangardni stil. Takođe, naglašavajući jedinstvene komade koji definišu ovu sezonu i postavljaju nove standarde.

Prirodni materijali, dominantna svila i avangardne forme. To su fokusi su nove Studio kolekcije, koja premda drugačija i za nijansu subverzivna ne odstupa od ustaljenog Massimo Dutti elegantnog koda. Paleta boja je zemljana sa nezaobilaznom kombinacijom crne i bele. Midi suknje ravnog kroja, svilene bluze i haljine prvi su vesnici Studio jeseni i primer kako se savremeni dizajn i vanvremenski stil spajaju u nešto sasvim jedinstveno čineći ovu kolekciju za nijansu drugačijom. Celokupna kolekcija dostupna je na online nebu španske modne marke, a mi vam u nastavku donosimo prve slike nove, Studio kolekcije.

Foto. Instagram / @massimodutti

Učitati još
Zatvori