MM Couture šeširi predstavljaju IT aksesoar sezone – a ovo su naši favoriti
MM Couture šeširi predstavljaju IT aksesoar sezone – a ovo su naši favoriti

MM Couture šeširi predstavljaju IT aksesoar sezone – a ovo su naši favoriti

Svega nekoliko dana nakon zavničnog početka letnje sezone, shavtili smo da šeširi predstavljaju apsolutni must-have komad bez kojeg ni jedan auftit neće biti potpun. Bilo da noismo trendi koralne setove ili maxi bele haljine koje odišu ženstvenošću, šešir predstavlja komad koji svakoj kompoziciji donosi notu ekstravagancije. Međutim, ovu viziju i bezgraničnu ljubav prema šeširima oduvek delila je i Marija Minić, naš dugogodišnji style crush kao i žena čija će etiketa obeležiti leto pod numerološkom oznakom 24. MM Couture prezentovao je svoju novu kolekciju, u čijem su se fokusu istakli slameni šeširi, a mi samo možemo poručiti da će ove glamurozne siluete činiti apsolutni staple ove sezone.

MM Couture says – summer staples


Brend MM Couture već nekoliko godina svojim komadima zagovara summer staple politiku. Upečatljivi šeširi sačinjeni od pretežno prirodnih materijala, kao što su rafija, slama i bao, još jednom su ne našli u samom fokusu. Ovo su komadi bez kojih ne idemo ni u dugoisčekivani letnji shopping, na plažu pa čak ni u izlazak s drugaricama. Leto bez MM Couture komada ekvivalentno je onom koje ne prolazi stylish check. Za sada, neki od naših favorita definitivno bili su Straw baseball cap, Knot visor kao i Dalhia hat. A ko će sada preuzeti ovu ulogu? Tajna ovog odgovora krije se u krojevima modela nove kolekcije. Nakon koje smo još jednom zaključili da Marija Minić može voditi svaku politiku, pa i onu modnu.

Our favorites


Vrelo leto ovog puta upotpunili su još vreliji modeli nove kolekcije. Šeširi koji mogu pratiti i voditi gotovo svaku odevnu kombinaciju još jednom činili su imperativ pod epitetom noviteta. Kao naši favoriti izdvojili su se Moss i Hailey modeli koji zagovaraju nešto elegantniji i prefinjenici pravac. Cool, boho ali i chic devojka predstavlja sinonim pomenute kolekcije, a mi ne krijemo da želimo apsolutno svaki komad.

Kako Cowboy core i dalje vodi glavnu reč, kolekcija je prezentovala i šešire koji svojim siluetama dozivaju nešto prefinjeniji Divlji Zapad. Tu su i modeli koji čine vibrantnu grupu boja. Kao i oni koji su u svoju kolor paletu selektovali kombinaciju bele i crne.

 

Bucket hat jeste jedna od najprepoznatljivijih silueta ovog brenda. Te smo sada dobili upgrade-ovanu verziju koja se nalazi na samom vrhu naše wishlist-e.

MM Couture još jednom se pobrinuo da svoje modele integriše u našu svakodnevnu rutinu. A sada se pitamo, koji će komad prvi uzeti titulu onog na čiji šarm naši bankovni računi neće ostati imuni?

Učitati još
Zatvori