Fashion trka na pomolu: Stiže nam Levi’s x McLaren Racing modna kolaboracija
Fashion trka na pomolu: Stiže nam Levi’s x McLaren Racing modna kolaboracija

Fashion trka na pomolu: Stiže nam Levi’s x
McLaren Racing modna kolaboracija

Fanovi neobičnih kolaboracija – spremite se. Ove nedelje, tačnije 3. jula, svetlost dana ugledaće Levi’s x McLaren Racing kolekcija odeće, inspirisana estetikom sa trkačkih staza. Za potrebe ove to die for saradnje brend Levi’s udružio je snage sa popularnim britanskim proizvođačem luksuznih automobila, čije cene dostižu i do milion funti.

Kako je race inspired estetika sve popularnija u modnoj industriji ovi komadi pretenduju da postanu sastavni deo garderobera modnih entuzijasta širom sveta, dok je klasik Levi’s denim vibe i dalje vrlo prisutan.

Levi’s x McLaren Racing

Čelnici obe strane iznasnili su se da ova kolaboracija istovremeno reprezentuje zavidnu istoriju obe strane, ali i sklonost ka konstantnim inovacijama.

Heritage koji oba imena nose pridaje ovom neobičnom spoju na važnosti. Sa druge strane, adaptacija okrenuta ka tehnologiji kroz samu proizvodnju je takođe njihova tačka spajanja.

Kolekcija obiluje prepoznatljivim Levi’s denim komadima, ali krojevi su prilagođeni odeći koja se nosi na trkačkim stazama. Naš favorit definitivno je oversize denim kombinezon, koji krase detalje u vidu trkačkih patch-eva. Detalji su definitivno ono što ovu kolekciju čini posebnom i verujemo da će stilski zaživeti među mlađim generacijama.

Kroz zvaničan press materijal, koji smo do sada imali prilike da vidimo, ceo mood kolekcije odiše izvesnom retro estetikom. Ljubitelji vintage lookalike komada razgrabiće ove atraktivne modele od svetlog teksasa brzinom svetlosti, stoga navijte svoje alarme za 3. jul.

Levi’s x McLaren
Levi’s x McLaren

Popularni ‘workwear’ ponovo je u trendu

Ako ste modni fanatik, upoznati ste sa terminologijom workwear / but make it fashion. Kombinezoni i takozvane uniforme koje reprezentuju određene zanatske poslove implementirane su u trendi kolekcije poznatih modnih brendova.

Calvin Klein je, pre nekoliko sezona, u okviru svoje ready to wear kolekcije imao radničke kombinezone u drečavo narandžastoj boji. Popularne tregeruše i trucker kačketi sastavni su deo pop kulture, kao i komadi inspirisani trkačkim odelima.

Levi’s x McLaren Racing kolaboracija postaje deo workwear trenda i u prodaji je za nešto manje od 48 sati.

Foto: Levi’s , Instagram / @levis

Učitati još
Zatvori