Prezentujemo vam sve popularniji modni brend Same iza kojeg stoji poznata influenserka Shea Marie
Prezentujemo vam sve popularniji modni brend Same iza kojeg stoji poznata influenserka Shea Marie

Prezentujemo vam sve popularniji modni brend Same iza kojeg stoji poznata influenserka Shea Marie

Jedna od naših influens miljenica, Shea Marie, ujedno je i vlasnica sve popularnijeg modnog brenda Same. Nedavno smo sa vama podelili njenu turističku turu po Africi, a ona se nakon bajkovitog odmora vratila poslu.

Njen modni brend Same, koji je do skoro bio baziran isključivo na kupaće kostime i poneki denim komad, ove sezone proširio je asortiman. Od sada se pod Same potpisom može naći čitava ready to wear kolekcija, a influenserka je uradila jedinu logičnu promo stvar  – okupila koleginice u vili na jugu Francuske. Čim mi znamo sve o tome znači da je marketing plan – uspešan.

Nothing was the SAME

Shea Marie nas ovog leta vodi u St. Tropez, u daljem nastavku teksta poznatiji kao Same Tropez. Ona i njene koleginice svakodnevno nam plasiraju sadržaj sa ovog hot girl summer putešestvija, a u fokusu su naravno modeli njenog modnog brenda.

Pored prepoznatljivih kupaćih kostima tu je i nova RTW kolekcija, koja vizuelno komunicira našu romantičnu stranu. Feminine haljine u nežnim, pastelnim tonovima, neke i sa karnerima, postaju deo obaveznog letnjeg that girl dress code momenta. Ako je swimwear koji nosi Same potpis bio vaš favorit od ranije ne brinite – still there. Još jedna dobra informacija – detalji poput 3D cvetova i dalje su aktuelni.

Neke od naših omiljenih social media devojaka našle su se na ovom PR putovanju, te uživamo da gledamo njihov zajednički sadržaj. Shea Marie pažljivo je odabrala svoj ovogodišnji Same tim, te smo sigurni da je i prodaja trenutno na svom (ovosezonskom) vrhuncu.

Influnseri i njihove biznis priče

Modni brend Same pretenduje da postane omiljen među dosadašnjim influence based biznisima, tik uz onaj koji je osnovala Elsa Hosk.

Osnovati sopstveni brend bazirajući se isključivo na internet brojke nije uvek dobra ideja. Međutim, ukoliko taj brend povežete sa estetikom koju vaši foloveri vole kod vas – to je pun pogodak. Upravo se ovom biznis politikom vodila i Shea Marie, te svaka kreacija neodoljivo podseća na nešto što nam je u prošlosti plasirala na Instagramu.

I sam izbor koleginica koje je pozvala na ovo PR putovanje dosta govori o tome kome želi da se obraća. Sama estetika kuće, izbor devojaka, odeća – sve zajedno čini jednu celinu. Well done girl, well done. 

Učitati još
Zatvori