Molly Dickson ima novu klijentkinju – da li Kaia Gerber želi titulu fashion it devojke?
Molly Dickson ima novu klijentkinju – da li Kaia Gerber želi titulu fashion it devojke?

Molly Dickson ima novu klijentkinju – da li Kaia Gerber želi titulu fashion it devojke?

Sve traženija stilistkinja Molly Dickson ređa poznate klijentkinje. Počela je sa Sydney Sweeney, a onda su njene usluge zatražile dve mega zvezde – Bella Hadid i Lana Del Rey. Sada je dospela i na radar Kaie Gerber, ćerke poznatog supermodela Cindy Crawford. Njihova zvanična saradnja otpočela je za potrebe ceremonije otvaranja Olimpijskih igara i – nadamo se da će potrajati.

Kaia je do sada negovala vrlo minimalistički pristup modi, njena dnevna izdanja okarakterisaćemo kao girl next door. Manekenka nije pridavala previše pažnje streetstyle fotografijama i celokupnoj modnoj fami. Neretko smo je viđali u potpuno ležernim izdanjima, a umesto dizajnerskih torbi uglavnom je nosila platnene cegere. Njen imidž savršeno se slagao uz njen personality, kako je Kaia fokusirana na stvari koje nisu pod budnim okom javnosti. Međutim, došlo je vreme za promene.

Da li Kaia želi titulu next fashion IT devojke?

Videli smo šta je poznata stilistkinja Dani Michelle uspela da napravi od glumice Daisy Edgar Jones za samo par dana press turneje – novu boho it devojku. Iako karijere Kaie i Daisy ne zavise od toga kako su obučene, nije loše ponekad poneti best dressed titulu. Molly se u dosadašnjoj saradnji sa Kaiom totalno prilagodila njenom senzibilitetu, a stilizovala ju je za otvaranje OI u Parizu, kao i za Omega press party.

Za prvu priliku odabrala je haljinu francuskog brenda Marine Serre, dok je za event izbor pao na Gucci minimalizam. Manekenka je blistala u oba izdanja, a mi sa nestrpljenjem čekamo da vidimo what’s next.

Čitalački klub & other cool things

Kaia dosta pažnje posvećuje kvalitetnoj literaturi, te je tim povodom osnovala i book club. Ona vodi i online debate vezane za izvesna književna dela, a neretko intervjuiše i poznate autore. Upravo zato se ne klasifikuje kao još jedan klasična nepo baby, a njena veza sa glumcem Austinom Butlerom takođe nije toliko eksponirana. Da li želi titulu modne it devojke ili je samo mrzi da previše razmišlja o oblačenju? We’ll figure it out.

Foto: Profimedia, Instagram /@mollyddickson

Učitati još
Zatvori