New (love) chapter: Prva bridal kolekcija Mom’s Pants brenda uskoro stiže
New (love) chapter: Prva bridal kolekcija Mom’s Pants brenda uskoro stiže

New (love) chapter: Prva bridal kolekcija
Mom’s Pants brenda uskoro stiže

new (love) chapter


Moda je oduvek predstavljala pokretnu umetnost kojom se pojedinci služe za svoje stilsko prezentovanje, kreiranje alter ega i neke sasvim autentične verzije sebe. Neretko je definišemo kao umetnost koja u svojoj suštini prožima komponente ekspresije, evocira korenite promene i poentira važnost individualizma. Jasno je, pojam mode i stila pronalazimo na istoj talasnoj dužini. A da li biste se iznenadili kada bismo u niz ovih stylish grana dodali jedno nezaustavljivo osećanje – ljubav?

Moda zapravo oduvek bila je skrojena, vidljiva i opipljiva kompozicija ljubavi. Oni koji je kreiraju, oduvek voleli su njenu srž, želeći da baš tu ljubav prenesu onima koji će je poneti. Oni koji je kupuju, iznova i iznova zaljubljuju se kako u njenu fizičku reprezentaciju, tako i u sam način stvaranja.

Baš takav, emotivan pristup i konekciju s modom, u sam fokus poslovanja selektovala je Jelena Đokić Bjeković na čelu Mom’s Pants brenda. Domaća etiketa, obožavana kako u regionu tako i na inostranim prostorima, oduvek je važila za sinonim kvalitetnog odevanja. Ali i brend kom se okrećemo pri odabiru vanvremenskih komada, čije siluete ne poseduju generacijske i trendovske granice. Sada, već dobro poznati kvalitet materijala, preciznost u načinu krojenja ali i pažnju usmerenu ka detaljima, Mom’s Pants uvodi i u bridal igru. Da, dobro ste čuli, čuveni brend otvara novo poglavlje, ono koje karakteriše svako glasno, nasmejano i zaljubljeno DA.

moms pants

[ next logical step ]


Nakon mnogobrojnih kolekcija koje su tailoring i stilsko dostojanstvo digle na viši nivo, pored činjenice da se već 50 žena venčalo u komadima Mom’s Pants brenda iako isti nisu bili svrstani u bridal odsek, next logical step bilo je i otvaranje bridal poglavlja. U sklopu svog velikog dana, Jelena Đokić Bjeković ponela je čak dve venčanice svog brenda, koje predstavljaju idiličnu uvertiru kolekcije koja uskoro stiže.

Prva bridal kolekcija Mom’s Pants brenda je gotovo iza ugla. Te se pripremite na fenomen nove Mom’s Pants mlade, koja ne izgovara sudbonodno DA bez naramenica i osmeha na licu.

moms pants vencanje vencanica

Mom’s Pants / fashion legacy that inspires


Ukoliko nas pitate, pored statement odela i kaputa koje nosi TA devojka u prostoriji, prva asocijacija na Mom’s Pants definitivno je ljubav. Pri kreiranju svog brenda, Jelena Đokić Bjeković želela je da u istom predoči omaž ormaru svoje majke, koji čine dugovečni i vanvremenski komadi, uz kvalitetne modele koji će redimenzionirati domaće tržište. Svaka kolekcija Mom’s Pants brenda, na neki način evocira eru nekog boljeg vremena. Legacy Fall 24 kolekcija neguje kapute i komplete od glatke kože, koji nas asociraju na modele koje smo favorizovali devedesetih godina. Isto tako, poznati komplet koji je u fokus stavio kombinaciju plave, bež i bele boje uz pencil suknju i bomber jaknu, iz jedne od prvih kolekcija, povratio je dominaciju jugonostalgične estetike.

Sada, definitivno možemo reći da Mom’s Pants odela stoje iza mnogih samouverenih, uspešnih i ostavrenih žena. Ona, od samog početka, u svima nama neguju odvažan stav. Ali i stvaraju žene koje će na kraju dana baš ta odela zakaćiti na ofinger i pozajmiti ih nekoj značajnoj ženi za onu posebnu priliku.

Mom’s Pants spaja generacije, predstavlja inovativnu gradaciju pojma odvažnosti i uz sve ove snažne epitete, čuva našu najemotivniju stranu. Čuva naše sudbonosno DA.

moms pants vencanje vencanica
moms pants vencanje vencanica
moms pants vencanje vencanica

my special YES


Kako smo do sada Mom’s Pants birali za specijalne prilike, najvažnije (poslovne) sastanke i momente kada želimo da budemo najbolje obučena osoba u prostoriji, sada isti nosićemo i tokom izgovaranja najemotivnijeg i najvećeg DA. Prva Mom’s Pants bridal kolekcija kreirana je kao savršeno odgledalo svake odvažne, elegantne i ponosne žene. Odisaće elementima francuskog chic-a, te će istim kreirati venčanice koje definitivno ne možemo okarakterisati tradicionalnim. Uz naramenice kao must, Jelena Đokić Bjeković pokreće novi talas urbanih venčanica. Kako se postulati domaćeg brenda zasnivaju na vanvremenskim krojevima i nenadmšivom kvalitetu, isti glavnu reč vode i u bridal kolekciji. Prve venčanice sa Mom’s Pants potpisom ponela je ni manje ni više nego Jelena Đokić Bjeković u sklopu svog velikog dana, uz prepoznatljiv iskren i širok osmeh, time najavivši novi početak.

Prva venčanica koju je Jelena ponela izrađena je od Shantung svile. Gornji deo druge haljine krasi taft svila, a donji shifon svila, koje poentiraju pažnju usmerenu ka kvalitetu Mom’s Pants komada.

U narodu poznato, veliko i romantično DA, sa dolaskom Mom’s Pants bridal kolekcije postalo je još značajnije. Sada, sva naša odela, suknje pa čak i venčanice koje ćemo proslediti nekoj inovativnijoj generaciji potpisivaće Mom’s Pants. Te je jasno da je ovim korakom pomenuti brend definitivno počeo da piše svoju veličanstvenu istoriju.

Mom’s Pants prva bridal kolekcija portrait
VENCANICA 2
Učitati još
Zatvori