MTV VMAs best dressed list: Sabrina Crapenter u Madonninoj haljini, Addison Rae u kreaciji koja šokira i mnogi drugi
MTV VMAs best dressed list: Sabrina Crapenter u Madonninoj haljini, Addison Rae u kreaciji koja šokira i mnogi drugi

MTV VMAs best dressed list: Sabrina Crapenter u Madonninoj haljini, Addison Rae u kreaciji koja šokira i mnogi drugi

U samoj žiži modnih dešavanja, pored Nedelje mode u Njujorku koja se privodi kraju, našao se i takozvani best dressed spisak sa MTV VMAs-a. Pored činjenice da je hit singl Espresso, koji je kasnije pridobio i EP, osvojio Song of the Year nagradu i Taylor Swift koja se vratila svojim mačkama (i Travisu Kelceu) sa čak sedam nagrada, modne kreacije na pomenutoj manifestaciji, koja stvalja muzička ostavrenja u fokus, definitivno su jedna od neizbežnih komponenti. Stoga, u nastavku donosimo listu zvanica čije su kreacije odisale svedenošću ali i šokantnošću.

Sabrina Carpenter in vintage Bob Mackie


Dobitnica Song of the Year nagrade, Sabrina Carpenter, kao imperativ svojih modnih pet minuta selektovala je arhivu. Jasno je da se modni fanatici možda i najviše raduju comeback sagi. Te arhivski komadi očekivano odnose pobedu na crvenom crnom tepihu. Baš taj zadatak odlično razumela je obožavana pevačica. Ponevši ikoničnu Bob Mackie haljinu koju je nosila pop ikona Madonna na Oskarima 1991. godine, Sabrina definitivno bila je jedna od najbolje obučenih. Dugačka bela haljina upotpunjena šljokicama i V izrezom, u Madonninom izdanju bila je nošena s glamuroznim krznom i belim rukavicama. A Sabrina ju je uparila sa svedenom dijamantskom ogrlicom. Međutim, ikoničnosti ovog modela nije kraj, kako je ova haljina nakon Madonne nošena od strane glumice Frane Fine u filmu The Nanny.

Sabrina očarala je i svojim after party outfit-om, birajući vintage Gucci by Tom Ford haljinu iz SS 1996. kolekcije.

Profimedia

Addison Rae styled by Dara


Devojka koja polako ali sigurno osvaja holivudsku muzičku scenu definitivno je Addison Rae. Poznatu pevačicu favorizujemo od dana kada je udružila snage sa Charli XCX povodom Von dutch remiksa. TikTok zvezda nedvano našla se u epicentru muzičkih dešavanja, lansirajući pesmu Diet Pepsi koja je ubrzo pridobila viralni epitet.

Kako je ikoničnost imperativ njenog stvaralaštva, znali smoi da nas na crnom tepihu očekuje nešto spektakularno, što bi mnogi okarakterisali i šokantnim. Poznata zvezda nosila je custom-made Miss Claire Sullivan komplet, koji je u fokus stavio grudnjak specifičnog oblika i satenski veš. Nekima bi prva pomisao na pomenutu kreaciju bio seksepil, dok je ako nas pitate, fokus na nežnoj i playful strani ženstvenosti protkanoj kroz pojam izazovnog i nesvakidašnjeg. Bela boja kao sinonim nežnosti, saten kao predstavnik seksepila i nemiran til koji aludira na zabavu bez granica, stvorili su kreaciju za pamćenje.

Žena koja stoji iza pomenute kreacije jednako je ikonična kao i ona sama. Dara, stilistkinja i Fashion director Interview časopisa koja je desna ruka Hunter Schafer, bila je master mind iza kreacije koja je očarala mnoge.

MTV VMAs 2024: Autfiti najbolje obučenih zvanica
Profimedia

Tate McRae channelling Britney Spears


Devojka koju nazivamo novom Britney Spears, na MTV VMAs manifestaciji odala je počast istoj svojom kreacijom. Naime, Tate McRae, poznata pevačica i plesačica, svoj arhivski momenat iskoristila je kako bi odala počast pop ikoni 2000-tih godina. Noseći čipkanu Roberto Cavalli haljinu koju je Britney ponela 2001. godine na istoj manifestaciji. Čipkana haljina pratila je liniju tela pop zvezde i osigurala joj epitet jedne od najbolje obučenih zvanica.

MTV VMAs 2024: Autfiti najbolje obučenih zvanica
Profimedia

Katy Perry & (QR code) lower back tattoo


Comeback sagu u modi definitivno najviše isčekujemo na crvenom tepihu. Ali kada obožavane zvezde nakon višedecenijske karijere još jednom dožive svoj takozvani prime time, pop kultura nalazi se na nostalgičnoj prekretnici. Katy Perry važi za jendu od pozanih ličnosti koja svojim kreacijama očarava, te je i ovog puta definitivno bilo tako. Beli Who Decides War komplet koji ističe figuru holivudske zvezde poentirao je njenu tetovažu, QR kod, koji predstavlja link ka njenom najnovijem albumu koji očekujemo 20.septembra.

MTV VMAs 2024: Autfiti najbolje obučenih zvanica
Profimedia

Halle Bailey in Sophie Couture


Glumica i pevačica Halle Bailey zasijala je u Sophie Couture haljini, crvenom bojom prekidajući niz belih kreacija. Međutim, iako je ova haljina sama po sebi impresivna, privukla je pažnju s obzirom na to da ju je prva nosila Tmara Kalinić na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu. Jasno je da su je Tamara i Halle ponele u potpuno drugačijem maniru. Stoga, prepuštamo vam da otkrijete našu favoritkinju.

Profimedia

Foto: Profimedia / Instagram / @mtv, @tamara /

Učitati još
Zatvori